Haber Asus, CES 2015’te, Zenphone 2 ve Zenfone Zoom Cihazlarını Duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1.400 lira nedir arkadaş? Gelsin bu fiyata yalar avucunu gider. Yurt dışında 500 lira bize gelince 1.400 oldu canım. Ara beni görüşelim..
Kim dedi ki o rakamı ben mi bişey kaçırdım :hmmm

lazye

lazye

Üye
1.400 lira nedir arkadaş? Gelsin bu fiyata yalar avucunu gider. Yurt dışında 500 lira bize gelince 1.400 oldu canım. Ara beni görüşelim..
1400 olacağini hiç zannetmiyorum en fazla 1250 lira falan olur daha fazla olursa hayatta para vermem ki zaten 2gb modeli 1000 olursa 4gb modeli 1400 olamaz yok öype bi dava

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar nasıl çıkarımlarda bulunuyorsunuz da o rakamları tahmin ediyorsunuz şaşırıyorum.

benim aldığım bilgiye göre cihaz zenfone 6'dan ucuz olacak. zaten asus akıllı telefon fiyat stratejisini değiştirmeyecekmiş. çok büyük bir değişiklik olmazsa Asus Zenfone 2 800 civarında Haziran ayında satışa sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Buğra, Murat Alper ve 2 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar nasıl çıkarımlarda bulunuyorsunuz da o rakamları tahmin ediyorsunuz şaşırıyorum.

benim aldığım bilgiye göre cihaz zenfone 6'dan ucuz olacak. zaten asus akıllı telefon fiyat stratejisini değiştirmeyecekmiş. çok büyük bir değişiklik olmazsa Asus Zenfone 2 800 civarında Haziran ayında satışa sunulacak.
Konuya renk kattın üstadım :cool

• Beğen
Tepkiler: Dede
lazye

lazye

Üye

Bu kadar da düşük olmaz gibime geliyor ?

0MG90

0MG90

Üye
Çıkınca görürüz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1200 min demedi demeyin.

lazye

lazye

Üye
Bende öyle düşünüyorum 1200 tl olur ama gerçekten mantiksiz ya

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
500 euroya gelen bir amiral nasıl 2300 2650 oluyorsa buda basbaya olur. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
200$ olan cihaza %43 Vergi+100 lira eklersen 800'e gelir.

500€ olan cihaza %43 Vergi+100 lira eklersen o da 2200-2300 liraya gelir.

Sonuç= Azdan az çoktan çok vergi:ehe

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Nextman
Fenomenon

Fenomenon

Üye
2gb olan 999 olursa çok pahalı. Moto g de 200$'dı ama dist garantili olanlar yanlış hatırlamıyorsam 800 liraydı. Hadi onu geçtim zenfone 6 yurtdışında 200$ bizde 800 liraya satılıyor. Zenfone 2 de en fazla 800 liradan satılması gerekir. Eğer pahalı satılırsa bu tamamen asus türkiye'nin suçu. Millet zaten alır diye fazladan 200 lira söğüşleyecekler.
600-650$lık amiraller 2300-2400'e satılıyor. Senin hesabı yaparsak zenfone 2'nin 750 liraya satılması lazım. Zaten 750 liraya satılır da ama zaten alan olur diye üstüne kar koyuyorlar.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Asus 1400 tl bandına çıkmaz beyler çıkamaz 2gb ramli versiyonu 1000 tl altı olan bir modelin 4 gb versiyonu 1400 tl olması mümkün değil akıl var mantık var. Zaten kendini kanıtlama çabasında hala daha ve çok büyük devler var bu yüzden olabildiğince ekonomik tutmaya çalışacaktır modellerini. O yüzden Rahat olabilir Asus alacaklar :cool

Üst Alt