İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

saylhamiosun

Üye
Dostlar merhabalar;

Cihazımın yaklaşık 3 ay garantisi kaldı ve aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere(cep telefonunuza kayıt edip bakmalısınız,sadece o şekilde görülebiliyor) ekranın ortasında özellikle beyaz ekranda çok belli olan yan yana ışık hüzmesi şeklinde hafif leke şeklinde dairesel bir belirti var.

Bu problemden ötürü garantiye göndermek istiyorum,nedersiniz,süreç nasıl işler?İMEİ aracılığıyla garanti dahilinde işlem görebildiğini nokia'dan teyit ettirdim ve teleservice göndermeyi düşünüyorum.

Ayrıca bu problemi en anlaşılır şekliyle servise nasıl anlatabilirim?

Not: Buarada ekranı birçok defa temizledim arkadaşlar,problem leke değil ve gitmiyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gold Nokia Lumia 930

Daha fazlası için:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Gold Nokia Lumia 930

Daha fazlası için:
Çok yakışmış premium havası katmış gerçekten. Aslında şu goldun sd kartlı bir modeli çıksın koşa koşa gider alırım. Tek eksiği sd kart şu telefonun. Ah salaklar bi sd kart koysalardı varya forumda bir çok kişi alacaktı şu telefonu. Herkes hala 5 inç ve üstü işlemci olarak o an ki en yüksek işlemci ve ram miktarlı sd kartlı kamerası iyi bir lumia bekliyor. Böyle bunlardan biri eksik oldumu insanlar vazgeçiyor normal olarak.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
yav şu mavi lumia 1330 ne kadar tatlı duruyor ya :utan :10numara::kahve:

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

Yeni pfd uygulamasıymış. Detay bekliyoruz tam olarak ne işe yarayacağı hakkında

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Yeni pfd uygulamasıymış. Detay bekliyoruz tam olarak ne işe yarayacağı hakkında
Şu an sadece Microsoft çalışanları kullanabiliyor. Nawzil; Windows Mobile 10 için değil, Windows 10 için diyor :hmmm

akdeniz77

akdeniz77

Üye
bu pfd nedir

saylhamiosun

Üye
Sevgili dostlar;Hepimizin bildiği üzere ve kanunen (faturalarımız olmasa dahi,çünkü ürünümüz firma databaselerin de kayıtlı) ürünlerimizin takibini ve garanti ihtiyaçlarını İMEİ numarası aracılığı ile gerçekleştirebiliyoruz.
Merak ettiğim şu;Faturası olmadığı halde Teleservice cihaz gönderen ve sorunsuz hizmet alanlar kimler ve süreci bizlerle paylaşabilirler mi?

Not: Cihazımı garanti koşulları çerçevesinde Teleservice göndereceğim ve genel anlamda Nokia'nın kullanıcıyı mağdur etmeyeceği yanıtını sık sık alıyorum.Yukarıda belirttiğim koşullar dahilinde işlemi gerçekleştirebilirim zannediyorum.

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Sevgili dostlar;Hepimizin bildiği üzere ve kanunen (faturalarımız olmasa dahi,çünkü ürünümüz firma databaselerin de kayıtlı) ürünlerimizin takibini ve garanti ihtiyaçlarını İMEİ numarası aracılığı ile gerçekleştirebiliyoruz.
Merak ettiğim şu;Faturası olmadığı halde Teleservice cihaz gönderen ve sorunsuz hizmet alanlar kimler ve süreci bizlerle paylaşabilirler mi?

Not: Cihazımı garanti koşulları çerçevesinde Teleservice göndereceğim ve genel anlamda Nokia'nın kullanıcıyı mağdur etmeyeceği yanıtını sık sık alıyorum.Yukarıda belirttiğim koşullar dahilinde işlemi gerçekleştirebilirim zannediyorum.
bu teleservice çok muamma iyi araştırmak lazım.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Konudışı olacak ama. Hacker filmine bilet kazandım. Vizyona girmeden önce ki gün yani 15 Ocak saat 19.15 seansına. İstanbul trump towerda. Gitmek isteyen özel mesaj atsın. Yabancıya gitmesin wp ailesi yararlansın. Bilet tek kişilik

nazcak

Üye
arkadaşlar bende 1520 sarı aldım. denim navifirm kodunu bilen varsa yardımcı olurmu. yada navifirm e bu denim kodu geldimi

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sağolun skynet. yalnız güncellemelerde ben telefonuma 059V2K0 bu kodlu sunu yükledim. anlatılan denim sürüm no su: 02540.00019.14484.37004 bu. bu sürümün kodu lazım. yada nerden bulabilirim. gösterdiğiniz konuda bulamadım. kusura bakmayın.
O şekilde Denim kodunu bulamazsınız. Lumia 1520 için Denim yayınlanan bir ülkedeki romu cihazınızda flashlayıp güncelleme kontrolü yapmanız gerekir. Zaten Lumia Denim güncellemesi gözükecek ve ota üzerinden indirip yükleyeceksiniz.

nazcak

Üye
İşte o yayınlanan ülkenin romunu nerden bulabilirim. O ülke de şuan için finlandiya deniyor ya. Bu romu ben bulamıyorum.

skynet

Üye
İşte o yayınlanan ülkenin romunu nerden bulabilirim. O ülke de şuan için finlandiya deniyor ya. Bu romu ben bulamıyorum.
Tam emin değilim ama bunlar olması lazım:
059V280 VAR EURO FI CV BLACK
059V282 VAR EURO FI CV RED
059V2X2 VAR EURO FI CV YELLOW
059V281 VAR EURO FI CV WHITE

Cihazınıza uygun olan kodu navifirm ile aratıp romu indirin :)

nazcak

Üye
Ama bunların sürüm numarası 02061 ile başlıyor. Ama denim finlandiya olarak 02540.00019.14484.37004 bunu gösteriyor tüm siteler. Bu nasıl oluyor. Benim şuan telefonumda yüklediğim 02061. 00066.14253.40018.

Üst Alt