Htc Desire 816 Kamera problemi

Sponsorlu Bağlantılar

my0606

my0606

Üye
Bunun yanıtı basit kameranda aslında sorun yok kamera onundeki koruyucu camın çizilme yada kirlenme yapmış. Arkadaşların dediği gibi diş macunu ile dikkatli bir temizleme üzerinede gözlük camı temizleyen kolonyalı mendil ile temizleme ile eski haline döndürebilirdin ama garanti halleder şimdi geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: killer53

bnymnakti

Üye
Merhaba arkadaşlar desire 816 telefonum var ve cekimleri gerçekten çok kötü sorun benim telefonumdamı yoksa tüm desire 816 lardada böylemi bügün karşılaştırdığımızda arkadaşımın samsung telefonundaki 5.0 megapiksellik telefon daha iyi görüntü veriyor yardımcı olabilirmisiniz

eğer odaklaması için ekrana dokunmassam bu şekilde çekiyor

bunlarda normal çekim

elimde replika note 3 var ve daha iyi çekiyor sizce sorun sadece benim kameradamı acil yardım lazım..
Merhaba arkadaşlar desire 816 telefonum var ve cekimleri gerçekten çok kötü sorun benim telefonumdamı yoksa tüm desire 816 lardada böylemi bügün karşılaştırdığımızda arkadaşımın samsung telefonundaki 5.0 megapiksellik telefon daha iyi görüntü veriyor yardımcı olabilirmisiniz

eğer odaklaması için ekrana dokunmassam bu şekilde çekiyor

bunlarda normal çekim

elimde replika note 3 var ve daha iyi çekiyor sizce sorun sadece benim kameradamı acil yardım lazım..
Ben de aynı sorun var telefonun garantiden döndü mu

mrzstyl

mrzstyl

Üye
bende desire 500 var arada aynı bunun gibi çekimler yapıyodu bazen. deklanşöre bastığım anda resim bulanık çıkıyodu

byAndroid

byAndroid

Üye
Demek ki neymiş htc de böyle bi sorun varmış

killer53

killer53

Üye
mrzstyl

mrzstyl

Üye
Telefonun kamera lensi deforme olmus ise bulanik cekmesi normaldir. :) donanimsal sorun yok kullanici kaynakli sorun var

Kamera lensini dis macunu ve kulak temizleyici ile ovala guzelcene temizle
telefonu parçaladığım için gerek yok :hmmm

pones

Üye
arkadaş bende de htc 816 var 4 ay falan oldu alalı telefonu aynı sorun bende de var 13 megapiksel dıyor ama 2 megapiksel gıbı çekıyor garantiden geldi mı telefon düzeldi mi kamerası düzeldiyse bende gönderecem cevap verirsen sevinirim :oke:

killer53

killer53

Üye
ben telefonu kullandım o kadar 2 mp lık kalıte almadım hıcbır zaman arka kamera lensı eger cızık bulanık gorunuyorsa dıs macunu ve kulak temızlıcı ıle ovalayıp sılın

abandonware

abandonware

Üye
Telefonun içi açılmıyor telefonun arkasına baktığımda kamera da çizik var gibi ayarlardada bişi yok sanırım
kamera büyük ihtimalle çiziğe odaklandığı için ekrana dokunmazsan bulanık çekim yapıyor :hmmm servis şart

pones

Üye
arkadaslar ben gonderdım telefonu garantıye yapıp gonderdıler kamera canavar gıbı olmus servis şart kamerayı degiştirmişler:10numara:

• Beğen
Tepkiler: abandonware
apollo14

apollo14

Üye
Aga bu da benim telefondan fotoğraflar bende de Desire 816 var gayette iyi hatta dslr kadar gibi değil ama kadar iyi fotoğraflar çekiyor .

İsteyen gerekli programlarla fotograflarin Desire 816 ile çekilip çekilmediğine bakabilirler .

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
Aga bu da benim telefondan fotoğraflar bende de Desire 816 var gayette iyi hatta dslr kadar gibi değil ama kadar iyi fotoğraflar çekiyor .

İsteyen gerekli programlarla fotograflarin Desire 816 ile çekilip çekilmediğine bakabilirler .
Teşekkürler, cok ta güzel çekmiş

Takipçi Satın Al

Üst Alt