Haber HTC Desire 816 akıllı telefon için Marshmallow güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Desire 816 akıllı telefon için Marshmallow güncellemesi geldi
HTC, Desire modelleri için de Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunmaya devam ediyor…

Tayvan kökenli akıllı telefon üreticisi HTC, Desire serisi cihazları ile orta seviye ile adından söz ettiriyor. HTC pazara sunduğu akıllı telefon modellerine yazılım desteği vermeye devam etmekte. Firmanın Desire 816 akıllı telefonuna Android 6.0 Marshmallow güncelleme vermeye başladı.

Türkiye’deki kullanıcılar da bu güncellemeyi cihazlarına indirebilecekler. Bu güncelleme ile kullanıcının gizliliği artıracak ve ayrıca depolama alanında bir rahatlama yaşayacaklar. Cihazın şarjının dayanma süresinin iki katına ulaşması kullanıcıları sevindirecek.

5.5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super LCD2 ekran içeren olan Desire 816, 1.5GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi sunuyor. Cihazın arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön kamerası ise 5MP olarak gelmekte. 2.600 mAh bataryası olan akıllı telefon, sense 7.0 kullanıcı arayüzüne sahip.

Google Android 5.0 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon, 1.6 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm MSM8928 Snapdragon 400 yonga setinden güç alıyor.

Firmanın 2014’de sunduğu cihazlar arasında Desire 816 akıllı telefon da yer aldı. Cihazın donanım özellikleri sunulduğu sıralarda alınabilecek en iyi orta seviye akıllı telefonlardan bir tanesi olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

HTC Desire 816 akıllı telefon için Marshmallow güncellemesi geldi - MaxiCep

evren991

evren991

Üye
Dün gece yükledim.Gayet iyi yapılmış izlenimi verdi bana.En iyisi de tuşlar ve kilit bildirim seslerinde olan artış.Kamera da değişim var.
Dün gece yükledim.Gayet iyi yapılmış izlenimi verdi bana.En iyisi de tuşlar ve kilit bildirim seslerinde olan artış.Kamera da değişim var.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
pil performans olarak fark gördünüz mü :hmmm

evren991

evren991

Üye
Tam farkedemedim birkaç gün içinde buraya yazarım denedikten sonra

evren991

evren991

Üye

Üst Alt