Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Niye aynı anda verilmez bir turlu anlamıyorum tek tek taksit taksit insanları yıldırarak bıktırarak yorarak sunucuya fazla yüklenme işini geçecek okadar sunucu var be insafsız microsoft

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hiç bir şekilde 520'yi görmüyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
yükleyebilen yok sanırım ?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Şu pfd dediğiniz nedir cidden :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu güncellemeyle bize bir yenilik gelmiyor ama insan bekliyor işte :)

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta

technocu1

Üye
Umarım bu güncelleme ile internet explorerın youtube da video izlerken kapanması olayı çözülmüştür.

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve hakimnokta
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şarjıma çare olsun gerisi nalet olsun ya :(

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz, maydinmaydin, hakimnokta ve 1 kişi daha
ON9

ON9

Üye
Üvey evlatlara öncelik tanınmış ;) biz hala bekliyoruz @Aybin.Kilic

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve hakimnokta
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
acaba 820 ne zaman alır, önceki güncellemede sona kalmıştı şimdi başı çeker mi dicem ama dünya genelinde denim alan 820 sayısı siffir siffir siffir. hatta -1 :D cyan almamış black sürümünde kalmış 820 bile var la

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, kraliletisim, suyunsesi ve 2 diğerleri
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bence yeni üvey evlat ya 820 ya da 920...
Yada Lumia 1520 (!) :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
29 şubatta alırız artık :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
1020 de hiçbir ülkede denim almamış henüz . Her güncelleme almayan cihaza üvey evlat gözüyle bakarsak hiçbir yere varamayız :)

...decode...

...decode...

Üye
Güncelleme gelip de yükleyemeyen arkadaşlar şu çözümü deneyip de yapmaya çalışsın bence, ben de başka bir forum sitesinden buldum:

PFD Tik açık ise güncellemeyi denetleyin sonra kapatın denetleyin telefonu yeniden başlatın denetleyin yükleyecektir. Elimde cihaz yoktu komşum getirdi 520 biraz kurcaladım oldu.
Eğer tik kapalı ise aynı şekilde açın denetleyin sonra kapatın yeniden başlatın tekrar denetleyin bu kadar basit.
Olmayan arkadaşlar tik kapalıyken denetlesinler. Güncel deyince soft reset atsınlar tekrar denetlesinler.

hakan5816

hakan5816

Üye
PD kullanıcısıyım telefon güncel diyo. (lumia 520) nasıl alıcam güncellemeyi ?
Güncelleme gelip de yükleyemeyen arkadaşlar şu çözümü deneyip de yapmaya çalışsın bence, ben de başka bir forum sitesinden buldum:

PFD Tik açık ise güncellemeyi denetleyin sonra kapatın denetleyin telefonu yeniden başlatın denetleyin yükleyecektir. Elimde cihaz yoktu komşum getirdi 520 biraz kurcaladım oldu.
Eğer tik kapalı ise aynı şekilde açın denetleyin sonra kapatın yeniden başlatın tekrar denetleyin bu kadar basit.
Olmayan arkadaşlar tik kapalıyken denetlesinler. Güncel deyince soft reset atsınlar tekrar denetlesinler.
denedim olmuyor..

...decode...

...decode...

Üye
PD kullanıcısıyım telefon güncel diyo. (lumia 520) nasıl alıcam güncellemeyi ?

denedim olmuyor..
Bunu okuduğum yerde ilk seferde olmadığı da paylaşılmış diğer üyeler tarafından, bu işlemi birkaç kez tekrarlayın derim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft: Güncellemeyi alamayan arkadaşlar ellerinde L520 varsa telefonlarına amuda kalkıp 5 reset, 8 tık, 2 pfd, 3 deklanşör 2 düz bi ters takla. 620 sahibi arkadaşlar 1 reset, 5 sıfırlama, 2 geri bi ileri takla atsın, yüklenmezse telefonlarını duvara atsınlar yüklenir. Diğerleri bi bardak soğuk su içsin. Biz güncellemeyi böyle veriyoruz. :kop2:

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, yunusiyunus, StartTheGame ve 3 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Microsoft: Güncellemeyi alamayan arkadaşlar ellerinde L520 varsa telefonlarına amuda kalkıp 5 reset, 8 tık, 2 pfd, 3 deklanşör 2 düz bi ters takla. 620 sahibi arkadaşlar 1 reset, 5 sıfırlama, 2 geri bi ileri takla atsın, yüklenmezse telefonlarını duvara atsınlar yüklenir. Diğerleri bi bardak soğuk su içsin. Biz güncellemeyi böyle veriyoruz. :kop2:
şaka maka seninle gerçek hayatta da tanışmak isterim Turgay kardeşim. nasıl bi muhabbet döndürürüz hayal bile edemiyorum :kıskıs:

StartTheGame

StartTheGame

Üye

Yanlış bilgi verme kardeşim , aralarına 1 Bungee Jumping , 10 Uçaktan Atlama , 2 Skorsky ters çevrimeyi yazmamışsın olmaz bu :D yanlış bilgi yayalım arkadaşlar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yanlış bilgi verme kardeşim , aralarına 1 Bungee Jumping , 10 Uçaktan Atlama , 2 Skorsky ters çevrimeyi yazmamışsın olmaz bu :D yanlış bilgi yayalım arkadaşlar
tamam işte yanlış bilgi yayıyoruz:islik :gul:

Üst Alt