Şu pfd dediğiniz nedir cidden![]()
denedim olmuyor..Güncelleme gelip de yükleyemeyen arkadaşlar şu çözümü deneyip de yapmaya çalışsın bence, ben de başka bir forum sitesinden buldum:
PFD Tik açık ise güncellemeyi denetleyin sonra kapatın denetleyin telefonu yeniden başlatın denetleyin yükleyecektir. Elimde cihaz yoktu komşum getirdi 520 biraz kurcaladım oldu.
Eğer tik kapalı ise aynı şekilde açın denetleyin sonra kapatın yeniden başlatın tekrar denetleyin bu kadar basit.
Olmayan arkadaşlar tik kapalıyken denetlesinler. Güncel deyince soft reset atsınlar tekrar denetlesinler.
Bunu okuduğum yerde ilk seferde olmadığı da paylaşılmış diğer üyeler tarafından, bu işlemi birkaç kez tekrarlayın derim.PD kullanıcısıyım telefon güncel diyo. (lumia 520) nasıl alıcam güncellemeyi ?
denedim olmuyor..

şaka maka seninle gerçek hayatta da tanışmak isterim Turgay kardeşim. nasıl bi muhabbet döndürürüz hayal bile edemiyorumMicrosoft: Güncellemeyi alamayan arkadaşlar ellerinde L520 varsa telefonlarına amuda kalkıp 5 reset, 8 tık, 2 pfd, 3 deklanşör 2 düz bi ters takla. 620 sahibi arkadaşlar 1 reset, 5 sıfırlama, 2 geri bi ileri takla atsın, yüklenmezse telefonlarını duvara atsınlar yüklenir. Diğerleri bi bardak soğuk su içsin. Biz güncellemeyi böyle veriyoruz.![]()

Microsoft: Güncellemeyi alamayan arkadaşlar ellerinde L520 varsa telefonlarına amuda kalkıp 5 reset, 8 tık, 2 pfd, 3 deklanşör 2 düz bi ters takla. 620 sahibi arkadaşlar 1 reset, 5 sıfırlama, 2 geri bi ileri takla atsın, yüklenmezse telefonlarını duvara atsınlar yüklenir. Diğerleri bi bardak soğuk su içsin. Biz güncellemeyi böyle veriyoruz.![]()
yanlış bilgi yayalım arkadaşlartamam işte yanlış bilgi yayıyoruzYanlış bilgi verme kardeşim , aralarına 1 Bungee Jumping , 10 Uçaktan Atlama , 2 Skorsky ters çevrimeyi yazmamışsın olmaz buyanlış bilgi yayalım arkadaşlar