Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Abi Preview gdr1 yüklü 520 de hem aktifken hem de değilken denedim güncel diyor nedendir acaba ?
Abi Preview gdr1 yüklü 520 de hem aktifken hem de değilken denedim güncel diyor nedendir acaba ?

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Türkiye için Lumia 530 modelini listeye eklememiş :hmmm

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görmüyor olabilir. Telefonu kapatıp açın bir de. İşlemleri tekrarlayın.

• Beğen
hakimnokta

hakimnokta

Üye
520 herşeyi denedim ama olmadı olay nedir

ErenMSC

Üye
Yenilikler neler di

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilikler neler di
Klasörler. Başlangıç ekranını istediğiniz şekilde düzenlemenizi sağlar. Bir klasör oluşturmak ve kullanmaya başlamak için bir Kutucuğu diğer bir Kutucuğun üzerine itin.

İleti. Birden fazla tek bir iletide birleştirin ve bunları başka birine gönderin.

Seçim. Geliştirilmiş seçim özelliği ile artık birden fazla , veya silebilirsiniz.

Apps Corner. , başkalarının Windows Phone'da kullanabildiği uygulamaları belirlemenizi sağlar. İş, okul veya diğer amaçlarla, başkalarının yalnızca temel uygulamaları kullanmasını isteyen kişiler veya kuruluşlar için harika bir özelliktir.

Cortana. Artık başka bir yolu var. Yalnızca "Cortana" adlı kişiye dokunun ve istediğiniz her şeyi sorun. Ayrıca kişisel yardımcınızı daha da iyi kılan bir özellik olarak artık daha fazla şey yapabilirsiniz.

Mağaza. için tasarlanan yeni Live Tile, yeni uygulamalar ve oyunlar keşfetmenize yardımcı olur. Kullanmak için yalnızca Başlangıç ekranına Mağaza'yı sabitlemeniz yeterlidir.

Internet Explorer. 'de yapılan geliştirmeler, telefonunuzda daha iyi bir göz atma deneyimi yaşamanızı sağlar. Kaydırmak ve yakınlaştırmakla daha az zaman harcayarak, en sevdiğiniz web sitelerinin keyfini çıkarın.

Alarmlar. Artık bir için erteleme süresini özelleştirebilir ve istediğiniz süre kadar daha uyuyabilirsiniz.

Aksesuar uygulamaları. Telefonunuzdan akıllı saat, etkin telefon kılıfı, fitness izleyicileri veya diğer aksesuarlarınıza bildirimler almak için kullanın.

Internet paylaşımı. Artık Bluetooth üzerinden ve böylece diğer cihazlarınızda da İnternet bağlantısına sahip olabilirsiniz.

VPN. artık daha fazla VPN hizmetine bağlanmanızı sağlayan L2TP'yi destekliyor. İster iş ister kişisel kullanımınız için olsun, Windows Phone'unuzda VPN'i kullanabilirsiniz.

Ekran okuyucusu. artık dokunmatik yazma özelliği ve kontroller ve düğmeler için ipuçlarının yüksek sesle okunmasını kapatma imkanı sunuyor. Ekran okuyucusundaki diğer geliştirmeler ise telefonunuzun kilidini daha kolay açmanızı ve Geri, Başlat ve Arama düğmelerini daha kolay bulup kullanmanızı sağlıyor ve size telefon ekranınızın ne zaman açık veya kapalı olduğunu söylüyor.

Telefon güncellemeleri. Sizin için en uygun zamana programlayarak güncellemeleri istediğiniz zaman yükleyin. Telefonunuz SD kartları destekliyorsa, güncelleme yaparken artık depolama alanınızın azaldığını algılayacak ve SD kartı kullanacaktır. (Güncellemeleri programlamak, 8.10.14203.206 derlemesi sonrasında mümkündür. Telefonunuzu güncellemek için SD kart kullanımı desteği, telefon modelinize ve üreticiye göre değişiklik gösterebilir. )

Pil Tasarrufu. Başlangıç ekranınızdan pil gücünüzü kontrol edin. Pil Tasarrufu'nu Başlangıç ekranına sabitleyin; yeni Live Tile size bir bakışta ne kadar pil gücünüzün kaldığını gösterecektir. (Bu özellik yalnızca 8.10.14203.206 derlemesini kullanan telefonlar için geçerlidir.) En son özellikler hakkında bilgi almak için, Mağaza'daki 'na bakın.

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC, Serhan, Murat Alper ve 2 diğerleri
hakimnokta

hakimnokta

Üye
bunların
hepsi zaten bende var ki

emz

emz

Üye
@sensation. Bende 525 var ve güncel görüyor. Şöyle ki pfd kurulu ve aktif veya değilken güncel görünüyor. Ayrıca avea için olanı değil. Acaba normale ne zaman gelir?
@bulutsuzgece @papakudioflu

screamofcnc

Üye
Bence öteki modellere yarın gelir..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@sensation. Bende 525 var ve güncel görüyor. Şöyle ki pfd kurulu ve aktif veya değilken güncel görünüyor. Ayrıca avea için olanı değil. Acaba normale ne zaman gelir?
@bulutsuzgece @papakudioflu
Tarih vermek imkansız. Yakında diyeyim :)

saynesim

saynesim

Üye
Darısı 1020'nin başına

dakamon

dakamon

Üye
Bence öncelikli olarak eski ve düşük modellere verebilirler. Sonuçta onlara özellikler kırpılarak gelecek bu yüzden üzerinde çok uğraşmaya gerek olmayan bir güncelleme söz konusu.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
versino2

versino2

Üye
925 e haftaya cuma başlasın :D

kraliletisim

Üye
820 için beklemekteyim

flutewoddy

flutewoddy

Üye
ilkler arasında 1520'yi görmeyi bekliyordum kısmet değilmiş:hmmm

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Pd Tik açık ise güncellemeyi denetleyin sonra kapatın denetleyin telefonu yeniden başlatın denetleyin yükleyecektir. Elimde cihaz yoktu komşum getirdi 520 biraz kurcaladım oldu.
Eğer tik kapalı ise aynı şekilde açın denetleyin sonra kapatın yeniden başlatın tekrar denetleyin bu kadar basit...
Olmayan arkadaşlar tik kapalıyken denetlesinler. Güncel deyince soft reset atsınlar tekrar denetlesinler. Pdli 520ye kuruluyor şuan. Sakin olun, Cyan faciası yaşanmayacak diye ümit ediyorum...
bu işlem sizi çok bekletebilir veya hatalar alabilirsiniz bulmayabilir veya arama çok uzun sürebilir sabırla bekleyin veya işlemleri tekrar edin. Pd sonuçta hataları var ama pdsiz cihazlar forumda görüldüğü gibi anında yüklüyor...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Kaç mb boyutu?

Nirvana92

Nirvana92

Üye
apps corner geldikden snra uygulama ve oyunları sd karta taşıyıp telefonu sıfırlarsak sd kartı takınca tekrar gorulebilecek mi?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
L625'e de versen ölür müsün MS ? :D

Üst Alt