Anil-D
Üye
ithalde tekrar yurtdisina vermek kotuDistribütör garantili istiyorsun anladım ithal olarak biraz daha ucuz ama adı üstünde ithalat![]()
ithalde tekrar yurtdisina vermek kotuDistribütör garantili istiyorsun anladım ithal olarak biraz daha ucuz ama adı üstünde ithalat![]()
Aynenithalde tekrar yurtdisina vermek kotu
Sagolasin eywHayırlı olsun güzel seçim
bana ozelden at ben buaraya atimTelden beceremedim pc ye gecince atiyim
nasil 28 dk 40 saniye diyorİyi baya ya![]()
batarya kullanimina bak 28 dk 40 saniye diyor bu iyimi sence 28 dkda %100 sarjmi biterAnlıyamadım
Geçmiş olsun kardeşim 2 kere Z2 mi aldın ?z2 de inse bi fiyati 1800 ya almistim ama 2 kere de banami düşer hep sanssizlik
aldik eve geldik actim kutuyu kasa acikligi var gittik dedik nadir gorunuyor dedi degisti aldim arabada actim gene ayni bu sefer dedim once sen ac dedim baktim ayni yok abi dedim almiyorum buneya sanslikmisGeçmiş olsun kardeşim 2 kere Z2 mi aldın ?
Tüh be görüyonmu şansı hadi bir kere çıktı 2. ye nasıl oldu hayret nereden aldın ?aldik eve geldik actim kutuyu kasa acikligi var gittik dedik nadir gorunuyor dedi degisti aldim arabada actim gene ayni bu sefer dedim once sen ac dedim baktim ayni yok abi dedim almiyorum buneya sanslikmis
dir yoksa banami boyle dusuyor
teknosa izmit carsidanTüh be görüyonmu şansı hadi bir kere çıktı 2. ye nasıl oldu hayret nereden aldın ?