Arkadaşlar Windows Phone işletim sistemi gerçekten de Android işletim sisteminden şimdilik geride. Lütfen kabul edelim.

(Ama bence bu kadar yırtınmayı dövünmeyi gerektirecek kadar geri değil, neyse).
Bana peki sen niye Android kullanmıyorsun diye sorulursa. Cevabı basit. Benim rengim bu, ben bunu sevdim, ayrıca bana yetecek kadar gelişmiş durumda. Bu rengin daha da geliştirilmişi daha bi güzel olacaktır benim açımdan o ayrı konu. Ayrıca ben androidde alsam, ios ta alsam, zaten aynı şeyleri yapacağım. Diğer sistemler bana daha fazlasını katmayacak ki.

Bir arkadaş instagrama video eklenmiyor demişte ben uzun zaman önce mağazadan bir instagram uygulaması seçtim, kurdum ve çatır çatır video yüklüyorum. Adı 6tag.

Benim için orijinal hiç bir zaman şart olmadı. Umurumda da değil, hangisi daha sağlam hizmet verirse onu kullanırım.

Snapchat derseniz ben kullanmıyorum. Bir kere 6snap kurdum ama yani birine bir BÖÖÖ deyip saklanmak için uygulama yapılmış. Sonra sildim Gerek görmedim. Uygulama artık kullanılamıyorsa bu Snapchat i yapanların pisliği.

Ama bir gün kullanacak olursam mutlaka o zamana kadar ya uygulamanın kendisi olur ya da benzer başka bir uygulama olur onu kullanırım. Sorun yok yani.

Kısaca Android gerçekten daha ileride bir sistem olsa da, kişisine göre yeterli gelen sistem aynı zamanda o kişinin zevkine de hitap ediyorsa tartışmanın bi anlamı kalmaz.