Tavsiye Lumia 920 Windows Mağaza Güncellemelerini Görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Windows Mağaza Güncellemelerini Görmüyor
arkadaşlar telefonum windows mağaza güncellemelerini görmüyor nedense windows mağazaya giriyorum güncellemeleri kontrol et diyorum görmüyor indirme yapmıyor maxicep uygulamasına giriyorum mesela yüklü bir uygulamaya tıklıyorum onu görünce öle güncelleme yapıyor başka türlü yapmıyor niyeyse yardımlarınızı bekliyorum @bulutsuzgece @Sensation @Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir şey sorabilir miyim? Cihazınızı en ne zaman sıfırladınız?
Sıfırlama sonrası kaç yazılım. güncellemesi yaptınız?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey sorabilir miyim? Cihazınızı en ne zaman sıfırladınız?
Sıfırlama sonrası kaç yazılım. güncellemesi yaptınız?
cihaza hiç sıfırlama yapmadım :) sıfırlama yapsam verilerim siliniyor dimi şu anda cyan sürümündeyim :) hücresel veri gelen pdf sürümündeyim :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonunuza herhangi bir uygulamanın güncellemesinin var olduğunu bilyorken ama elle o güncellemeyi yapmamış olduğunuz bir sıra peş peşe birkaç sefer soft reset atın.
Şöyle ki, maxi cepten baktınız ve elinizde olan bir uygulama için bir güncelleme var. Ancak tıklamayın o güncellemeyi yapmayın ya da telefonunuz görmesin. Hemen reset olaylarına başlayın. Telefon açıldıkça birkaç sn bekleyip tekrar reset atın. Bunu bir kaç kez tekrarlayın. Ekran açıldığında yeniden gelen mesajları bildirimleri falan göreceksiniz. Aldırmayın, en az 5 kez falan yapın bu reseti. Sonra bildirimlerden kontrol edin güncelleme almış mı telefon. Güncellemeyi gördünüzse bu iş tamamdır. ;) Bu çözüm için @YkPkY arkadaşımıza teşekkür ederiz. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
2 defa reset işlemi yaptım sorun çözülmüştür güncelleme işlemine başladı :)
Telefonunuza herhangi bir uygulamanın güncellemesinin var olduğunu bilyorken ama elle o güncellemeyi yapmamış olduğunuz bir sıra peş peşe birkaç sefer soft reset atın.
Şöyle ki, maxi cepten baktınız ve elinizde olan bir uygulama için bir güncelleme var. Ancak tıklamayın o güncellemeyi yapmayın ya da telefonunuz görmesin. Hemen reset olaylarına başlayın. Telefon açıldıkça birkaç sn bekleyip tekrar reset atın. Bunu bir kaç kez tekrarlayın. Ekran açıldığında yeniden gelen mesajları bildirimleri falan göreceksiniz. Aldırmayın, en az 5 kez falan yapın bu reseti. Sonra bildirimlerden kontrol edin güncelleme almış mı telefon. Güncellemeyi gördünüzse bu iş tamamdır. ;) Bu çözüm için @YkPkY arkadaşımıza teşekkür ederiz. :)
2 defa reset işlemine başladım turgay abi adım murat bu arada :) 3. reset işlemine başlayacam yapamıyorum niyeyse tuşlara eş zamanlı basıyorum kamerayı açıyor kendi kendine izin vermedi 2.ciden sonra niyeyse :)
ya ben yapmayı beceremedim :) yada bir sorun var bende :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
@muratalperr55 ,
Hocam kamera tuşuna basmayasın? Reset için güç + ses kısma tuşuna basacaksın. Kapanana kadar bekle, telefon kapanınca elini çekme ve beklemeye devam et. Telefon titreyecek. Titrediğinde elini bırak ve açılana kadar bekle. Reset budur. Eğer işin içine kamera tuşunu da katarsan o iş telefonu sıfırlamaya girer :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
@muratalperr55 ,
Hocam kamera tuşuna basmayasın? Reset için güç + ses kısma tuşuna basacaksın. Kapanana kadar bekle, telefon kapanınca elini çekme ve beklemeye devam et. Telefon titreyecek. Titrediğinde elini bırak ve açılana kadar bekle. Reset budur. Eğer işin içine kamera tuşunu da katarsan o iş telefonu sıfırlamaya girer :D
anladım :) tamam sağolasın :) dediğin işi yeni kavradım :ehe

Üst Alt