sende saolasın kardeşim pes 2014 ü paylaştığın içinsağolasın kardeşim inşallah
aynen pc olsa benim kesinlikle uğraşırdım hatta rüya takım türkiye liği vs. Daha yapmaya çalışırdım ama yok bu yamayı yapan arkadaş bunlarıda yapsa özellikle türkiye liğini dadından yenmez ama zor iş bari en azından 2015 yapalım androidte bile en son pes 12 var tabi olanlarda fifa real football var o ayrı inşallah bunlar olurrica ederim kardeşim.. Aslında bu yamayı yapan arkadaşımıza teşekkür etmek gerekbüyük emek harcamış süper bi oyun olmuş
aynen pc olsa benim kesinlikle uğraşırdım hatta rüya takım türkiye liği vs. Daha yapmaya çalışırdım ama yok bu yamayı yapan arkadaş bunlarıda yapsa özellikle türkiye liğini dadından yenmez ama zor iş bari en azından 2015 yapalım androidte bile en son pes 12 var tabi olanlarda fifa real football var o ayrı inşallah bunlar olurrica ederim kardeşim.. Aslında bu yamayı yapan arkadaşımıza teşekkür etmek gerekbüyük emek harcamış süper bi oyun olmuş

Kardeşim orda isimleri arattır ve yerine yeni isimleri eklebeyler dosyayı açtım bunlar çıktıdüzenlemeyi neye göre yapacam fikri olan
orda isim filan çıkmıyor hep karmakarışık yazılar harfler bilsem yaparım ama neyi nereye kopyalıcam belli değilKardeşim orda isimleri arattır ve yerine yeni isimleri ekle
bilgisayar olsa ah bi çok şey yaparım da neyse
benzerlik farklı olur ama en azından isimler çıkar o benzerlik pek önemli deil
kardeşim şunu bir dene istersenorda isim filan çıkmıyor hep karmakarışık yazılar harfler bilsem yaparım ama neyi nereye kopyalıcam belli değil
bu hiç açmadıkardeşim şunu bir dene istersenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
acele etmeyin elbet buluruz bir program. biraz 2014 ile idare edelim buna da şükürolmıycak galiba neyse sağol kardeşim![]()

aynen çok veri var haklısın zor bişeyŞimdi PC'ye geçtim bakıcam
Beyler binlerce veri var bunlarla uğraşılmaz
aynen çok veri var haklısın zor bişey
Evet çok dosya var ama hepsini değiştirmeyiz Ben uygun olunca değiştirmeye çalışırım. En azından real Barça arsenal city Galatasaray fenerbahçe gibi takımları düzenlesek yeterlibu da ekran görüntüsü. düşünün sadece oyuncular 8312 tane, bi de takımlar falan var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız