Spor PES 2014 HD symbian^3

Sponsorlu Bağlantılar

mars259

mars259

Üye
inşallah yaparsınız kardeşim kolay gelsin:)

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim inşallah

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim.. Aslında bu yamayı yapan arkadaşımıza teşekkür etmek gerek :) büyük emek harcamış süper bi oyun olmuş

mars259

mars259

Üye
rica ederim kardeşim.. Aslında bu yamayı yapan arkadaşımıza teşekkür etmek gerek :) büyük emek harcamış süper bi oyun olmuş
aynen pc olsa benim kesinlikle uğraşırdım hatta rüya takım türkiye liği vs. Daha yapmaya çalışırdım ama yok bu yamayı yapan arkadaş bunlarıda yapsa özellikle türkiye liğini dadından yenmez ama zor iş bari en azından 2015 yapalım androidte bile en son pes 12 var tabi olanlarda fifa real football var o ayrı inşallah bunlar olur
aynen pc olsa benim kesinlikle uğraşırdım hatta rüya takım türkiye liği vs. Daha yapmaya çalışırdım ama yok bu yamayı yapan arkadaş bunlarıda yapsa özellikle türkiye liğini dadından yenmez ama zor iş bari en azından 2015 yapalım androidte bile en son pes 12 var tabi olanlarda fifa real football var o ayrı inşallah bunlar olur
ulan internet ölü 2 kez paylaşmışım:)

azattt

azattt

Üye
beyler dosyayı açtım bunlar çıktı :) düzenlemeyi neye göre yapacam fikri olan :hmmm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
dediğime geleceksiniz de zaman gerekli :ehe

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
beyler dosyayı açtım bunlar çıktı :) düzenlemeyi neye göre yapacam fikri olan :hmmm

Kardeşim orda isimleri arattır ve yerine yeni isimleri ekle
bilgisayar olsa ah bi çok şey yaparım da neyse
benzerlik farklı olur ama en azından isimler çıkar o benzerlik pek önemli deil

Metin MF

Metin MF

Üye
Database dosyasını neden hex editor ile açıyorsunuz? :D

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşlar madem biliyorsunuz neden 15 e güncelleme yapmıyorsunuz :)
başka program açıyorsa düzenleme daha kolay olur
haydi destek şu oyuna bi süper lig yapılsa kötü mü olur

azattt

azattt

Üye
Kardeşim orda isimleri arattır ve yerine yeni isimleri ekle
bilgisayar olsa ah bi çok şey yaparım da neyse
benzerlik farklı olur ama en azından isimler çıkar o benzerlik pek önemli deil
orda isim filan çıkmıyor hep karmakarışık yazılar harfler bilsem yaparım ama neyi nereye kopyalıcam belli değil

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
orda isim filan çıkmıyor hep karmakarışık yazılar harfler bilsem yaparım ama neyi nereye kopyalıcam belli değil
kardeşim şunu bir dene istersen

Son düzenleme:
Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
olmıycak galiba neyse sağol kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: azattt
Metin MF

Metin MF

Üye
Şimdi PC'ye geçtim bakıcam
Beyler binlerce veri var bunlarla uğraşılmaz
bu programı indirin sol üstte open database'ten main.bin dosyasını seçin başlayın eğer yapmak isteyen varsa

• Beğen
Tepkiler: Raso66
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
sayfalar öncesinden söyledim bunları :ehe

azattt

azattt

Üye
bu da ekran görüntüsü. düşünün sadece oyuncular 8312 tane, bi de takımlar falan var

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet çok dosya var ama hepsini değiştirmeyiz Ben uygun olunca değiştirmeye çalışırım. En azından real Barça arsenal city Galatasaray fenerbahçe gibi takımları düzenlesek yeterli

• Beğen
Tepkiler: Raso66

Üst Alt