Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SporPES 2014 HD Symbian^3 [2015 güncel transferler]
En yakın zamanda bekleriz..
Bide Marsilya sorununu halletmenizi tavsiye ederim çünkü herhangi bir uefa maçında oyundan atıyo onla eşleşmemek için dakikalarca dua ediyorum
Bide Marsilya sorununu halletmenizi tavsiye ederim çünkü herhangi bir uefa maçında oyundan atıyo onla eşleşmemek için dakikalarca dua ediyorum
ya böyle birşey olablirmi ya onca site dururken bu bomboş sitelere yapiyorsnuz anlamiyorum
Jan
Üye
Sen neyden bahsediyorsun aslan kardeş
aslan2130
Üye
siteye girdiğimde reklam üstüne reklam abicim on numara siteler var multiupload gibiler bu tür reklamli sitelere neden yüklüyolar anlamiş değilim
Jan
Üye
Hee anladım haklısın kardeş bazen telefon ile girildiği için reklamlı sitelere yüklüyor olabilirler, O zaman sana bir görev vereyim Sen böyle şeyler ile karşılaşmamak için yeni bir konu aç bizleri ve bilmeyenleri bilgilendir ve yükleme yapacağımız ücretli ücretsiz siteleri kolay olanları zor olanları hataları çözümleri vs.. olarak yaz ve paylaş kardeşim olur mu