İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

akdeniz77

akdeniz77

Üye
ya nexus 1 kullandım kardeşim ama şunu anlayın note 4 bile windows cihazlardan daha yavaş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
LG göz atma ekranımızı çalmış

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
luckysleven

luckysleven

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, skynet ve avast
dakamon

dakamon

Üye
LG göz atma ekranımızı çalmış

İşte patent alınmazsa böyle olur :) acaba bu işin patenti kimde :) artık şu lg wp li bir tel yapsın da alalım. Glance de getirmişler :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
akdeniz77

akdeniz77

Üye
taraf olmak için söylemiyorum s4 kullandım lumia 520 den yavaş.note 5 kullanmadım doğrudur ama genel stabilite herkezin malumu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çakma Lumia 1020 de geldi. O kadar korkmuşlar ki Lumia ile fotoğraf karşılaştırması yapmamışlar.

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas ve bulutsuzgece
...decode...

...decode...

Üye
O da bir şey mi, çoğu insan 1020'deki 41 MP kamera sensörünün doğruluğuna bile inanmıyor :) Bu tasarımların ve glance gibi şeylerin önceden Nokia tarafından bulunduğunu söylesen de inanmazlar, pek çok insan G2'de çift tıkla uyandırmanın ilk kez geldiğini sanır, halbuki öncü cihaz N9'dur. @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
O da bir şey mi, çoğu insan 1020'deki 41 MP kamera sensörünün doğruluğuna bile inanmıyor :) Bu tasarımların ve glance gibi şeylerin önceden Nokia tarafından bulunduğunu söylesen de inanmazlar, pek çok insan G2'de çift tıkla uyandırmanın ilk kez geldiğini sanır, halbuki öncü cihaz N9'dur. @Sensation
Bunu her yerde söylüyorum. G2 reklamını iyi yaptı, tek nedeni bu maalesef :(

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Bu bahsettigin note4, halk tv de 199tl ye 1 kilo bal hediyesi olan note4 mu ?
ne alaksı var arkadaşım burası windows phone sayfası diye tarflı yorum yapmıyorum yavaş diyorum bunu da herkez biliyo neyin reklamını yapıyosun.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
999 mesajım olmuş. bunu da yazayım da terfi edeyim :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz ve Esendağlı
luckysleven

luckysleven

Üye
ne alaksı var arkadaşım burası windows phone sayfası diye tarflı yorum yapmıyorum yavaş diyorum bunu da herkez biliyo neyin reklamını yapıyosun.

5 wp kullanmis biri olarak suanda androide gectim note3 kullaniyorum ve hic biri note3 den hizli degil ki sen note4 den hizli oldugunu idda ediyorsun.. 520,720 ve 1320 yide hala satmadim (SATAMADIM) cekmecede duruyorlar cok istersen detayli bir inceleme yaparim ama degermi iste onu dusunuyorum cunku bilincsiz konusuyorsun.. Benim burada yeri geldigi zaman yaptigim cok objektif yorum vardir. Ve emin ol eger wpden istedigimi alabilseydim listeme wp nin amirallerinide eklerdim ama ortada hizdan daha onemli problemler var wp adina.. Kisaca eline cihazi 2 dakika alip kurcalamayla olmaz bu isler.

Edit: imla

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve suyunsesi

Üst Alt