ArMaGeDdOn_87
Üye
nexus 4 mü 5 mi kullandınız ?arada 2 ay bi nexus kullandım android nasıldır diye rezalet rezalet rezalet.ben sabırlı bi adam değilim ve androidde çok yavaş.
nexus 4 mü 5 mi kullandınız ?arada 2 ay bi nexus kullandım android nasıldır diye rezalet rezalet rezalet.ben sabırlı bi adam değilim ve androidde çok yavaş.
Ve ben nexus 5 kullandım yavaş falan değil siz ne kullandınız bilemiyorum yani 8 ay kullandım ben nexus 5 inexus 4 mü 5 mi kullandınız ?
bidefa lumia kullanan hep lumia mı alıyor ne oluyor ya![]()

ya nexus 1 kullandım kardeşim ama şunu anlayın note 4 bile windows cihazlardan daha yavaş
LG göz atma ekranımızı çalmışLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nexus5 kullan sen bide hocamya nexus 1 kullandım kardeşim ama şunu anlayın note 4 bile windows cihazlardan daha yavaş
acaba bu işin patenti kimde
artık şu lg wp li bir tel yapsın da alalım. Glance de getirmişler 
Note 5 yok kitaraf olmak için söylemiyorum s4 kullandım lumia 520 den yavaş.note 5 kullanmadım doğrudur ama genel stabilite herkezin malumu

yanlış yazmışım nexus 5 diycektimNote 5 yok ki![]()
Bunu her yerde söylüyorum. G2 reklamını iyi yaptı, tek nedeni bu maalesefO da bir şey mi, çoğu insan 1020'deki 41 MP kamera sensörünün doğruluğuna bile inanmıyorBu tasarımların ve glance gibi şeylerin önceden Nokia tarafından bulunduğunu söylesen de inanmazlar, pek çok insan G2'de çift tıkla uyandırmanın ilk kez geldiğini sanır, halbuki öncü cihaz N9'dur. @Sensation

Lg nin bildirim sesi bile life is good reklamı ona sormak lazımBunu her yerde söylüyorum. G2 reklamını iyi yaptı, tek nedeni bu maalesef![]()

ne alaksı var arkadaşım burası windows phone sayfası diye tarflı yorum yapmıyorum yavaş diyorum bunu da herkez biliyo neyin reklamını yapıyosun.Bu bahsettigin note4, halk tv de 199tl ye 1 kilo bal hediyesi olan note4 mu ?

ne alaksı var arkadaşım burası windows phone sayfası diye tarflı yorum yapmıyorum yavaş diyorum bunu da herkez biliyo neyin reklamını yapıyosun.