Öneri LG G2 32 GB aldım

Sponsorlu Bağlantılar

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 32 GB aldım
merhabalar arkadaşlar. z2 alıyorum derken kampanya bitmiş maalesef ben de lg g2 aldım. Kullanan arkadaşlardan telefonla ilgili tavsiyeleri bekliyorum.tskler simdiden

utkubilal

utkubilal

Üye
hayırlı olsun, iyi bir tercih yapmışsınız lg g2 seçim olarak, ben de kullanıyorum gayet akıcı ve kullanışlı bir cihaz özellikle pil konusunda hiç üzmüyor sahibini, root rom uğraşıyorsanız cloudy g3 v.2.1 tavsiye ederim. g3 sahibi oluyorsunuz bir anda herşeyi 4x4 lük rom' un.
Not; özelliklerini kurcalamaktan korkmayın en fazla fabrika ayarlarına dönersiniz.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun, iyi bir tercih yapmışsınız lg g2 seçim olarak, ben de kullanıyorum gayet akıcı ve kullanışlı bir cihaz özellikle pil konusunda hiç üzmüyor sahibini, root rom uğraşıyorsanız cloudy g3 v.2.1 tavsiye ederim. g3 sahibi oluyorsunuz bir anda herşeyi 4x4 lük rom' un.
Not; özelliklerini kurcalamaktan korkmayın en fazla fabrika ayarlarına dönersiniz.
sağolun hocam. romla uğraşmam heralde. ilk akıllı telefonum. iyice kurcalamayı düşünüyorum ben de:gul:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İyi bir tercih fiyatını ögrenebilirmiyim cihazın?

Emre

Üye
Çift Tık Kilit Ekranı Süper Android 5.1 Alacak Hayırlı Olsun :cool

Luck Star

Luck Star

Üye
tavsiye olarak spigen slim armor kılıf + iyi bi ekran koruma jilatii al hemen sonra sakın ram temizleyici veya batarya koruyucu gibi " du battery - clean master -vs vs milyonlarca olan uygulamalar" uygulamaları sakın kullanma. onun dışında bir de sarj ederken pil simgesinde şimşek işareti var o %100 olduktan sonra belli bir süre sonra gidiyor o gitmeden şarjdan çıkartma ve %15e düşünce şarj , şarja tak ...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
İyi bir tercih fiyatını ögrenebilirmiyim cihazın?
1179 lira
tavsiye olarak spigen slim armor kılıf + iyi bi ekran koruma jilatii al hemen sonra sakın ram temizleyici veya batarya koruyucu gibi " du battery - clean master -vs vs milyonlarca olan uygulamalar" uygulamaları sakın kullanma. onun dışında bir de sarj ederken pil simgesinde şimşek işareti var o %100 olduktan sonra belli bir süre sonra gidiyor o gitmeden şarjdan çıkartma ve %15e düşünce şarj , şarja tak ...
eyvallah
Çift Tık Kilit Ekranı Süper Android 5.1 Alacak Hayırlı Olsun :cool
teşekkürler :)
bi de şarj aletinin ucuna takılan priz alete tam oturmuyor ya da ben mi yanlış takıyorum acaba?

rewaz

Üye
1179 lira

eyvallah

teşekkürler :)
bi de şarj aletinin ucuna takılan priz alete tam oturmuyor ya da ben mi yanlış takıyorum acaba?
O halde tel şarz oluyorsa sıkıntı yok. Yanlış takarsan şarz olmaz.
Twoolrot var apk biçiminde. Bununla 30 sn tele root atabilirsin. Root yaptıktan sonra xposed modullerini kullanarak teli çok daha fazla kişileştrip özellik katabilirsiniz. Gülegüle kullanın.

sacid589

sacid589

Üye
Nereden aldınız acaba ?

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Gallahad

Gallahad

Üye

ben clean master kullanıyorum sadece gayet iyi bence nedenini söylermisin neden kullanmıyalım

The Shadow

The Shadow

Üye
Hayırlı olsun.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Guzel fiyat 300 liraya yakin para cebinde kalmis pisman olmazsin

Emre

Üye
Bundan Bahsediyorsun Sanırım

:kop:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve sacid589
Luck Star

Luck Star

Üye
ben clean master kullanıyorum sadece gayet iyi bence nedenini söylermisin neden kullanmıyalım
Ram temizleme uygulamalari telefonu yavaşlatir bunu forumdaki cogu kisi biliyor ancak gereksiz dosya temizleme bölumunu kullanabilirsiniz. Onun icin de clean master oneririm ayni ise yariyor.

sacid589

sacid589

Üye
Ram temizleme uygulamalari telefonu yavaşlatir bunu forumdaki cogu kisi biliyor ancak gereksiz dosya temizleme bölumunu kullanabilirsiniz. Onun icin de clean master oneririm ayni ise yariyor.
Bi anlık yavaşlıyor sonra tekrar eski haline geliyor.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Hayırlı olsun