sağolun hocam. romla uğraşmam heralde. ilk akıllı telefonum. iyice kurcalamayı düşünüyorum ben dehayırlı olsun, iyi bir tercih yapmışsınız lg g2 seçim olarak, ben de kullanıyorum gayet akıcı ve kullanışlı bir cihaz özellikle pil konusunda hiç üzmüyor sahibini, root rom uğraşıyorsanız cloudy g3 v.2.1 tavsiye ederim. g3 sahibi oluyorsunuz bir anda herşeyi 4x4 lük rom' un.
Not; özelliklerini kurcalamaktan korkmayın en fazla fabrika ayarlarına dönersiniz.

1179 liraİyi bir tercih fiyatını ögrenebilirmiyim cihazın?
eyvallahtavsiye olarak spigen slim armor kılıf + iyi bi ekran koruma jilatii al hemen sonra sakın ram temizleyici veya batarya koruyucu gibi " du battery - clean master -vs vs milyonlarca olan uygulamalar" uygulamaları sakın kullanma. onun dışında bir de sarj ederken pil simgesinde şimşek işareti var o %100 olduktan sonra belli bir süre sonra gidiyor o gitmeden şarjdan çıkartma ve %15e düşünce şarj , şarja tak ...
teşekkürlerÇift Tık Kilit Ekranı Süper Android 5.1 Alacak Hayırlı Olsun![]()

O halde tel şarz oluyorsa sıkıntı yok. Yanlış takarsan şarz olmaz.1179 lira
eyvallah
teşekkürler
bi de şarj aletinin ucuna takılan priz alete tam oturmuyor ya da ben mi yanlış takıyorum acaba?
Eyvallah sagolasinO halde tel şarz oluyorsa sıkıntı yok. Yanlış takarsan şarz olmaz.
Twoolrot var apk biçiminde. Bununla 30 sn tele root atabilirsin. Root yaptıktan sonra xposed modullerini kullanarak teli çok daha fazla kişileştrip özellik katabilirsiniz. Gülegüle kullanın.
Denix ten netten bakabilirsinizNereden aldınız acaba ?
SağolasınEyvallah sagolasin
Denix ten netten bakabilirsiniz
tavsiye olarak spigen slim armor kılıf + iyi bi ekran koruma jilatii al hemen sonra sakın ram temizleyici veya batarya koruyucu gibi " du battery - clean master -vs vs milyonlarca olan uygulamalar" uygulamaları sakın kullanma. onun dışında bir de sarj ederken pil simgesinde şimşek işareti var o %100 olduktan sonra belli bir süre sonra gidiyor o gitmeden şarjdan çıkartma ve %15e düşünce şarj , şarja tak ...
Eyvallah tsklerHayırlı olsun.
insallahGuzel fiyat 300 liraya yakin para cebinde kalmis pisman olmazsin
Yani bende kullanıyorum gayette başarılı bir program.ben clean master kullanıyorum sadece gayet iyi bence nedenini söylermisin neden kullanmıyalım
Bundan Bahsediyorsun Sanırımtavsiye olarak spigen slim armor kılıf + iyi bi ekran koruma jilatii al hemen sonra sakın ram temizleyici veya batarya koruyucu gibi " du battery - clean master -vs vs milyonlarca olan uygulamalar" uygulamaları sakın kullanma. onun dışında bir de sarj ederken pil simgesinde şimşek işareti var o %100 olduktan sonra belli bir süre sonra gidiyor o gitmeden şarjdan çıkartma ve %15e düşünce şarj , şarja tak ...

Ram temizleme uygulamalari telefonu yavaşlatir bunu forumdaki cogu kisi biliyor ancak gereksiz dosya temizleme bölumunu kullanabilirsiniz. Onun icin de clean master oneririm ayni ise yariyor.ben clean master kullanıyorum sadece gayet iyi bence nedenini söylermisin neden kullanmıyalım
Bi anlık yavaşlıyor sonra tekrar eski haline geliyor.Ram temizleme uygulamalari telefonu yavaşlatir bunu forumdaki cogu kisi biliyor ancak gereksiz dosya temizleme bölumunu kullanabilirsiniz. Onun icin de clean master oneririm ayni ise yariyor.