Öneri yarın z2 alıyor gibiyim

Sponsorlu Bağlantılar

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
yarın z2 alıyor gibiyim
Arkadaşlar yarın z2 alıyor gibiyim. Telefon paralel ithalat büyük ihtimal. Herhangi bir sorun olur mu?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşlar yarın z2 alıyor gibiyim. Telefon paralel ithalat büyük ihtimal. Herhangi bir sorun olur mu?
Garanti de sorun olabilir veya cihaz ilk geldiğinde kutusunda veya cihazin kendisinde de sorun olabilir

0MG90

0MG90

Üye
Hangi siteden alacaksın?

0MG90

0MG90

Üye

bu mağazadan alcam.
Bizdeuygun'da da aynı fiyat. Gidip alacaksan bilemem. Aldığın zaman kasa kısmını ve üretim tarihini kontrol et.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Bizdeuygun'da da aynı fiyat. Gidip alacaksan bilemem. Aldığın zaman kasa kısmını ve üretim tarihini kontrol et.
ipuçları için tşkler. Başka yapmam gereken bişey var mı?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
ipuçları için tşkler. Başka yapmam gereken bişey var mı?
Bunlar yani cihazı iyice kontrol edersin. Cihazı %100'e kadar şarj et sonra çek direk. Uzunca şarj etmene gerek yok. Telefonu açınca Diagnostics'ten cihaz testi yapabilirsin wi-fi, kamera düzgün çalışıyor mu gibisinden. 4.4 ile gelir muhtemelen gelmezse güncellersin veya 5.0'ı bekle az kaldı gelmesine zaten. Manyetik şarj kablosu alman lazım yanına kapağı aç kapa yaparsan gevşeyebilir ve kopabilir çünkü.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar yani cihazı iyice kontrol edersin. Cihazı %100'e kadar şarj et sonra çek direk. Uzunca şarj etmene gerek yok. Telefonu açınca Diagnostics'ten cihaz testi yapabilirsin wi-fi, kamera düzgün çalışıyor mu gibisinden. 4.4 ile gelir muhtemelen gelmezse güncellersin veya 5.0'ı bekle az kaldı gelmesine zaten. Manyetik şarj kablosu alman lazım yanına kapağı aç kapa yaparsan gevşeyebilir ve kopabilir çünkü.
kaç para civarı?
Z2 kesinlikle al düşünme :)
Ben de istiyorum da bu garanti işini konuşmam lazım bi mağazayla

• Beğen
Tepkiler: ishakonline
0MG90

0MG90

Üye
Buradan alacaksan 20-50 lira arası değişiyor. Ebay, Aliexpress gibi sitelerden alırsan en fazla 10 lira.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Rica ederim :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Z Serisi hiç sevmedim ama artık note serisi ne bazen yeter diyorum. Çünkü z serisi karda kış ta çalışanlar için müthiş bir seçim . Veya kışın öğrenci . Inşaat çalışanı . Yağmurda yayan işe giden z serisi şart .

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
z2 nin D6503 modeli olunca türkiye garantili oluyomus forumun birinde okudum.Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
maalesef kampanya bitmiş. bu yüzden lg g2 32 gb aldım.:)

• Beğen
Tepkiler: ishakonline
zencibitc

zencibitc

Üye
Hayirli olsun bende bizdeuygun .com dan alacagim subatin sonunda indirim olursa hemde 1300 tl ye ne onerirsiniz telefon g2 falan demeyin g3 de amiral geniler arasinda en ucuz onuda alabilirim sarji uzun gitsin gunde en fazla 1 saat oyun oynarim
Yada playstation 3 + gta 5 mi alsam telefonum ace 2 5.0.2 rom yuklu ucuyo suan :)