Garanti de sorun olabilir veya cihaz ilk geldiğinde kutusunda veya cihazin kendisinde de sorun olabilirArkadaşlar yarın z2 alıyor gibiyim. Telefon paralel ithalat büyük ihtimal. Herhangi bir sorun olur mu?
cihazda sorun olursa değiştirme imkanı olur mu?Garanti de sorun olabilir veya cihaz ilk geldiğinde kutusunda veya cihazin kendisinde de sorun olabilir
Hangi siteden alacaksın?
Bizdeuygun'da da aynı fiyat. Gidip alacaksan bilemem. Aldığın zaman kasa kısmını ve üretim tarihini kontrol et.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu mağazadan alcam.
ipuçları için tşkler. Başka yapmam gereken bişey var mı?Bizdeuygun'da da aynı fiyat. Gidip alacaksan bilemem. Aldığın zaman kasa kısmını ve üretim tarihini kontrol et.
Bunlar yani cihazı iyice kontrol edersin. Cihazı %100'e kadar şarj et sonra çek direk. Uzunca şarj etmene gerek yok. Telefonu açınca Diagnostics'ten cihaz testi yapabilirsin wi-fi, kamera düzgün çalışıyor mu gibisinden. 4.4 ile gelir muhtemelen gelmezse güncellersin veya 5.0'ı bekle az kaldı gelmesine zaten. Manyetik şarj kablosu alman lazım yanına kapağı aç kapa yaparsan gevşeyebilir ve kopabilir çünkü.ipuçları için tşkler. Başka yapmam gereken bişey var mı?
Bilmiyorumcihazda sorun olursa değiştirme imkanı olur mu?
Z2 kesinlikle al düşünmeArkadaşlar yarın z2 alıyor gibiyim. Telefon paralel ithalat büyük ihtimal. Herhangi bir sorun olur mu?

kaç para civarı?Bunlar yani cihazı iyice kontrol edersin. Cihazı %100'e kadar şarj et sonra çek direk. Uzunca şarj etmene gerek yok. Telefonu açınca Diagnostics'ten cihaz testi yapabilirsin wi-fi, kamera düzgün çalışıyor mu gibisinden. 4.4 ile gelir muhtemelen gelmezse güncellersin veya 5.0'ı bekle az kaldı gelmesine zaten. Manyetik şarj kablosu alman lazım yanına kapağı aç kapa yaparsan gevşeyebilir ve kopabilir çünkü.
Ben de istiyorum da bu garanti işini konuşmam lazım bi mağazaylaZ2 kesinlikle al düşünme![]()
Vallahi çok yardımcı oldun. çok tşklerBuradan alacaksan 20-50 lira arası değişiyor. Ebay, Aliexpress gibi sitelerden alırsan en fazla 10 lira.