n8 refresh
Üye
Ön kamera 1.31020 yi almamdaki amac kamera
Ön kamerasi kac acaba ?
Ön kamera 1.31020 yi almamdaki amac kamera
Ön kamerasi kac acaba ?
1.3 çok az gibi gelsede iphone'dakide 1.3 ve çoğu 2 veya 5 mp'li kameralara on basar. Lumianınkı nasıl bilmiyorum ama çok kötü değildir.
Ön kamera 1.3
1.2 mb Benimde içimde bi 1020 yatıyo ama bilemiyorum işte1020 yi almamdaki amac kamera
Ön kamerasi kac acaba ?
Hayırlı olsun.920 den 830 a transfer oldum benide 830 eklemenizi rica ediciğim![]()

Kısaca evet. İhtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Şahsen bende cihaz değişikliği yapınca gene Lumia alacağım. (Bu ay içinde değişikliği düşünüyorum. Bütçeyi denkleştirme işi tamam olunca listede bende değişikliği yaptıracağım)bidefa lumia kullanan hep lumia mı alıyor ne oluyor ya![]()
iyi gaza geldim iphone 5 takaslı 1520 bulursam ankarada bende alcamKısaca evet. İhtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Şahsen bende cihaz değişikliği yapınca gene Lumia alacağım. (Bu ay içinde değişikliği düşünüyorum. Bütçeyi denkleştirme işi tamam olunca listede bende değişikliği yaptıracağım)

Birinci sayfanın en başında yazıyor. Bitir şarjı tamamen, sonra 6 saat boyunca telefonu kurcalamadan etmeden şarj et.telefon yarın kargoyla gelicek iş yerine 6-8 saat aralıksız şarja takma olayını nasıl yapıcam bilen varmı?
6-8 saat şarj meselesi şehir efsanesi bence. Pili doldurup güle güle kullanın.telefon yarın kargoyla gelicek iş yerine 6-8 saat aralıksız şarja takma olayını nasıl yapıcam bilen varmı?
Muhtemelen %50 civarı şarjla gelecektir.işte sıkıntı da o ben işyerinde takarsam çıkarmak zorunda kalcam eve giderken.evde taksam bu sefer kurcalaayımıycam orta yolunu bulmak lazım![]()
1020 veriyim ip 5le takas olurabi neden satılık lumia 1520 falan yok ya 223 ay garantili 1020 buldum 1520 bulamadım![]()
aldınmı 1020 yi hani adam kabul etmemişti1020 veriyim ip 5le takas olur

Haftaya alacamaldınmı 1020 yi hani adam kabul etmemişti![]()
![]()
6-8 saat şarj meselesi şehir efsanesi bence. Pili doldurup güle güle kullanın.
o zaman ben gelen şarjı bitiriyim .sonrada doldurup devam.olurmu?Muhtemelen %50 civarı şarjla gelecektir.