İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
1.3 çok az gibi gelsede iphone'dakide 1.3 ve çoğu 2 veya 5 mp'li kameralara on basar. Lumianınkı nasıl bilmiyorum ama çok kötü değildir.

avast

avast

Üye
1020 yi almamdaki amac kamera
Ön kamerasi kac acaba ?
1.2 mb Benimde içimde bi 1020 yatıyo ama bilemiyorum işte
İphone ön kamerası vga Ve inan bana iphone la yarıştıramazsınız ön kamera olarak arka kamera olacaksa dakika durma ama ön kamera mutşu etmez senin istediğin iphone ön kamerası ilyascım

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
akdeniz77

akdeniz77

Üye
920 den 830 a transfer oldum benide 830 eklemenizi rica ediciğim:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
avast

avast

Üye
bidefa lumia kullanan hep lumia mı alıyor ne oluyor ya :D

akdeniz77

akdeniz77

Üye
arada 2 ay bi nexus kullandım android nasıldır diye rezalet rezalet rezalet.ben sabırlı bi adam değilim ve androidde çok yavaş.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bidefa lumia kullanan hep lumia mı alıyor ne oluyor ya :D
Kısaca evet. İhtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Şahsen bende cihaz değişikliği yapınca gene Lumia alacağım. (Bu ay içinde değişikliği düşünüyorum. Bütçeyi denkleştirme işi tamam olunca listede bende değişikliği yaptıracağım)

• Beğen
Tepkiler: akdeniz77
avast

avast

Üye
Kısaca evet. İhtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Şahsen bende cihaz değişikliği yapınca gene Lumia alacağım. (Bu ay içinde değişikliği düşünüyorum. Bütçeyi denkleştirme işi tamam olunca listede bende değişikliği yaptıracağım)
iyi gaza geldim iphone 5 takaslı 1520 bulursam ankarada bende alcam :D

akdeniz77

akdeniz77

Üye
telefon yarın kargoyla gelicek iş yerine 6-8 saat aralıksız şarja takma olayını nasıl yapıcam bilen varmı?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
telefon yarın kargoyla gelicek iş yerine 6-8 saat aralıksız şarja takma olayını nasıl yapıcam bilen varmı?
Birinci sayfanın en başında yazıyor. Bitir şarjı tamamen, sonra 6 saat boyunca telefonu kurcalamadan etmeden şarj et.

akdeniz77

akdeniz77

Üye
işte sıkıntı da o ben işyerinde takarsam çıkarmak zorunda kalcam eve giderken.evde taksam bu sefer kurcalaayımıycam orta yolunu bulmak lazım:)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
6-8 saat şarj meselesi şehir efsanesi bence. Pili doldurup güle güle kullanın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
işte sıkıntı da o ben işyerinde takarsam çıkarmak zorunda kalcam eve giderken.evde taksam bu sefer kurcalaayımıycam orta yolunu bulmak lazım:)
Muhtemelen %50 civarı şarjla gelecektir.

avast

avast

Üye
abi neden satılık lumia 1520 falan yok ya 223 ay garantili 1020 buldum 1520 bulamadım :D

Üst Alt