Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SatılıkJiayu G4S = 550TL / THL T6 PRO = 425 / Son Fırsatlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemali74
Üye
Konu Sahibi
Son tükenmekte olan ürünleri kaçırmayın...
ByKatre
Üye
Bir tane XIAOMI MI4 sipariş ettik bakalım ne olacak.
Eyvallah hocam. Snapdragon IMEI Tamiri lazım olursa hallederiz. Haberiniz olsun.
Bu sene ablama ilerleyen zamanlarda bir de kendime alırım belki. Yurtdışı epey fark ediyor hocam. MI4, Note 3 ile aynı özelliklerde. Note 3 (biraz önce Bimeks'te baktım) 1800 TL.
Yanlış anladınız. Ürünü ben satmıyorum. Bende sipariş verdim telefon. Epey takip ettim. Yardımcı olayım dedim. Ama XIAOMI kayıt işinde yardımcı olurum bilginize.
mtunc52
Üye
Evet dikkatimi benimde çekmişti üstün özellikli bir cihaz fiyat olarakta uygun sanırım.Ama bulmakta zor ve satmasıda zor olduğundan 1000 tl den fazla verilmez bence.
Hocam internetim cok kisitli video yukleyemiyorum. dogru durust vir sey yukleyemiyorum. Antutudan 46900 aldim en cok. 5 6 test arasinda. gercekten harika cihaz.
thl 5000 kullaniyor
Mesut hocam telefon 2 hafta bende ablam icin aldik bunu. sorularinizi cevaplarim insallah.
Bi kere kasasinin bi durusu var hocam. metal kasa. alinca bi saglamlik hissi veriyor zaten. Arayüzü desem MİUİv6 kullanıyorum. cok hos arayuz. androidin en sevdigim arayuzu diyebilirim. touchwiz falan halt yems yaninda. tek eksigi klavye standart google klavye onu da lg g3 klavyesi yukleyerek cozdum. 10 numara 5 yıldız oldu.
Burakhan78
Üye
Samsung galaxy s4 mini var elimde garantili takas hangi telefon olur dostum ?