Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SatılıkJiayu G4S = 550TL / THL T6 PRO = 425 / Son Fırsatlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemali74
Üye
Konu Sahibi
thl 5000 şuan 750 ye verbilirim ve güncelleme alıyor bu telefonlar
ByKatre
Üye
mesela bu thl5000e android l gelecek mı bir bilginiz var mı
cemali74
Üye
Konu Sahibi
lolipop güncellemesi alacaktır veya uygun rom çıkar, yüklenip kullanılabilir, çin menşeili telefonlar yeni güncelleme veya android sürümlere daha hızlı adapte ediliyor ve güncelleniyor
ByKatre
Üye
anladım aynı özelliklerde bi lg g2 var fiyata göre uygun gerçekten imeileri yok değil mı mesela bi nokia 1110un imei olmaz sanırım internete bile girmiyor o iş sıkıntı
sizin telefonlar uygun fiyatli
bi de yedek parça kılıf yedek batarya gibi ihtiyaçları nasıl temin edebiliriz
cemali74
Üye
Konu Sahibi
dediğiniz emailer olur bu telefonlar emai durumuna değil, hattın interneti olup olmadığına bakıyor
yedek parça kılıf falan temin edilebilir. şu zamanda temin edilemeyen parça kalmadı sanırım. yani biz sıkıntı yaşamıyoruz bu konuda
ByKatre
Üye
yani 3g si olmayan bir telefonun imeisi ile olur mu bu iş
xiaominin telefonlarını getiriyor musunuz cihazlar türkçe oluyor mu böyle 700e kadar hangi xiaomi cihazları bulabilirız
cemali74
Üye
Konu Sahibi
Xiaomi markaların sistemi iyi olanlar mi3 gibi onlar 800 civarında sanırım ama onların kayıt işlemleri mtk lara göre biraz daha zor
ByKatre
Üye
anladım pasaport gerekli yani siz yapamıyor musunuz
cemali74
Üye
Konu Sahibi
snapdragon alt yapıya sahip olan ürünlerde malesef, ama istanbulda sorunsuz yapanlar var
ByKatre
Üye
bir yöntem buldum bilgisayar bilgim de gayet iyi düzeyde yapabilirsem çok iyi xiaomi nin mı4 kaç tl alt segmentteki ürünleri neler
gerçekten o imei işi sıkıntı değil mi3 veya mi4 ü kaça getirebiliyrsunuz.
bir yöntem buldum bilgisayar bilgim de gayet iyi düzeyde yapabilirsem çok iyi xiaomi nin mı4 kaç tl alt segmentteki ürünleri neler
gerçekten o imei işi sıkıntı değil mi3 veya mi4 ü kaça getirebiliyrsunuz.
istanbul ümraniye de arkadaşımız var, almaya karar verirseniz ürünü kargoya verip arkadaşımıza göndermemiz gerekiyor, bu nakil işlemi için 20 lira yatırmanız durumunda aynı gün kargo edilir, ürünü teslim almaya karar verirseniz 10 tl ödemeniz gereken miktardan düşülecektir.
almaya karar verirseniz 0 537 579 5977 numaradan bana ulaşabilirsiniz. deatylı bilgi verebiliriz.