esmeran3
Üye
Yine aylardan kasım kasım kasım kasılır her yanım
LG G2 de kasılıyor hani bi telefonun dokunmatigi on ve arka Kamerası dandık olacağına hiç olmasın daha iyi

Yine aylardan kasım kasım kasım kasılır her yanım

Sizin telefon kaçıncı seri ?G2, S4'ü döver kuşkusuz. Telefon kullanmayı bilmiyorsan LG'nin sorunu değil. Neden bizim telefonlarımızda sorun yok?
G2, S4'ü döver kuşkusuz. Telefon kullanmayı bilmiyorsan LG'nin sorunu değil. Neden bizim telefonlarımızda sorun yok?
Ve hala piyasanın kıralı SAMSUNG.Canim kardeşim profosyonel çekim yapan biriyim telefonla ne kadar ugrassamda kamerasından bi yol olmaz. Manuel Ayar da oto ayarlar Dada çektim. LG G2 kamera yapamıyor Tango da sanki paint ile çizilmiş gibi çıkıyo dedim herhalde on kamera dan arkayi açtım bembeyaz duvar Siyahimsi çıktı. Bu da ne kadar dandik olduğunu açıklıyor. Müzik dinlemeyi seven biriyim. Ve maşallah G2 de hoparlör denen birsey yok. Sadece ekran beni tatmin etti. Bu arada bir telefon sadece islemciden ibaret değil.Ve hala piyasanın kıralı SAMSUNG.
Dostum bi git isine samsungun forumuna gir o zaman forumda birine kizip kufur etmek yerine samsung oneriyoruz biz sen kalkip kral diyosun bizim milletimiz oyle renault da kral ona bakarsan.Profesyonel ugrasiyosan kamera isiyle biraz daha ugrasman lazim bence.Kotu deyip gecebilirsin paint deyip dereceni belli ediyosun.S4 diyo adam daha ya s5 bile oneren yok forumda tetikte ol biraz.

lg g2 kullandim amacim kotulemek dil kamerasi kastı ve ve kamera hak getire sarji cok iyi tmm ama gerisi berbatDostum bi git isine samsungun forumuna gir o zaman forumda birine kizip kufur etmek yerine samsung oneriyoruz biz sen kalkip kral diyosun bizim milletimiz oyle renault da kral ona
bakarsan.Profesyonel ugrasiyosan kamera isiyle biraz daha ugrasman lazim bence.Kotu deyip gecebilirsin paint deyip dereceni belli ediyosun.S4
diyo adam daha ya s5 bile oneren yok forumda tetikte ol biraz.
Daha hizlisi var ama stabil degil zero launcher vardi sevmistim ama ne bileyim bir nova launcher etmez. Apus ve go launcher deneyebilirsin ama digerlerini tavsiye etmiyorum.Hangi launcherı kullanıyorsunuz novadan daha iyisi var mı arayüz seriliği olarak?
Kötü mu şimdi bu?
Kamera berbat yahu.Su G2'de sadece islemciden ibaret..!
Haci resimler.sahane
Kamera berbat yahu.Su G2'de sadece islemciden ibaret..!