★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Hareketlerde var o ayar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O zaman biraz kurcala bulursun ayarlarda

Luck Star

Luck Star

Üye
arkadaşlar rom önerisi lazım cloudy g3 2.1 mi optimus g3 1.4.1 mi yoksa sizin önerileriniz neler acaba teşekkürler.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
2.0 çok kötüydü umarım 2.1 bizi pişman etmez arkadaş ile birlikte yükleyeceğiz :) cm11 iyi aslında belamızı arıyoruz gibime geliyor :D
Alalı 5 gun oldu telefonu 4 gundur kullaniyorum hic bir kusuru yok sarjida normal kamera daha iyi radioda var :)
Bildigin g3

Luck Star

Luck Star

Üye
Alalı 5 gun oldu telefonu 4 gundur kullaniyorum hic bir kusuru yok sarjida normal kamera daha iyi radioda var :)
Bildigin g3

sen yeni almışsın biz alıştık şarjın iyi olmasına en ufak bir şarjın az gitmesinde rom değişiyoruz. :D cm11 çok iyi her konuda ama sıkıldık biraz rom arıyoruz. bu arada paranoid anroid rom kuran var mı ?
her yerde unoffical lg g2 paranoid diye konular açılmış ama kendi sitesinde var linki :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
sen yeni almışsın biz alıştık şarjın iyi olmasına en ufak bir şarjın az gitmesinde rom değişiyoruz. :D cm11 çok iyi her konuda ama sıkıldık biraz rom arıyoruz. bu arada paranoid anroid rom kuran var mı ?
her yerde unoffical lg g2 paranoid diye konular açılmış ama kendi sitesinde var linki :(
5.0 portlari deneyin o zaman cm haricinde :)

dayannight

dayannight

Üye
listede olmayan( tv,uydu alıcısı )markalarında kumanda olarak çalışmıyor? bunun bir yolu var mı?

caps6

caps6

Üye
.

dayannight

dayannight

Üye
arkadaşlar g2 de sorunum var.Mobil ağlar kapalı olduğu halde açıkmış gibi tl harcıyor.Bu sorunla karşılaşan oldu mu ne yapmam gerekir? uygulamaları sildim fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi.

Luck Star

Luck Star

Üye
arkadaşlar g2 de sorunum var.Mobil ağlar kapalı olduğu halde açıkmış gibi tl harcıyor.Bu sorunla karşılaşan oldu mu ne yapmam gerekir? uygulamaları sildim fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi.
Avea kullanirken bana da oldu cozum var mi bilmiyorum

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaslar kullandiiginiz uygulamalardan.dolayi ilabilir.

dayannight

dayannight

Üye
hiçbir uygulama kurulu değil başka bir yolu olmalı

Üst Alt