★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
G2, S4'ü döver kuşkusuz. Telefon kullanmayı bilmiyorsan LG'nin sorunu değil. Neden bizim telefonlarımızda sorun yok?

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt

gentlemans_27

Üye
Ya arkadaslar wechat te goruntulu aramada neden gilge gibi cikiyorum bileniniz var mi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
403K

lazye

lazye

Üye
İyiymiş :)

esmeran3

esmeran3

Üye
G2, S4'ü döver kuşkusuz. Telefon kullanmayı bilmiyorsan LG'nin sorunu değil. Neden bizim telefonlarımızda sorun yok?

Canim kardeşim profosyonel çekim yapan biriyim telefonla ne kadar ugrassamda kamerasından bi yol olmaz. Manuel Ayar da oto ayarlar Dada çektim. LG G2 kamera yapamıyor Tango da sanki paint ile çizilmiş gibi çıkıyo dedim herhalde on kamera dan arkayi açtım bembeyaz duvar Siyahimsi çıktı. Bu da ne kadar dandik olduğunu açıklıyor. Müzik dinlemeyi seven biriyim. Ve maşallah G2 de hoparlör denen birsey yok. Sadece ekran beni tatmin etti. Bu arada bir telefon sadece islemciden ibaret değil. :) Ve hala piyasanın kıralı SAMSUNG.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Canim kardeşim profosyonel çekim yapan biriyim telefonla ne kadar ugrassamda kamerasından bi yol olmaz. Manuel Ayar da oto ayarlar Dada çektim. LG G2 kamera yapamıyor Tango da sanki paint ile çizilmiş gibi çıkıyo dedim herhalde on kamera dan arkayi açtım bembeyaz duvar Siyahimsi çıktı. Bu da ne kadar dandik olduğunu açıklıyor. Müzik dinlemeyi seven biriyim. Ve maşallah G2 de hoparlör denen birsey yok. Sadece ekran beni tatmin etti. Bu arada bir telefon sadece islemciden ibaret değil. :) Ve hala piyasanın kıralı SAMSUNG.

Dostum bi git isine samsungun forumuna gir o zaman forumda birine kizip kufur etmek yerine samsung oneriyoruz biz sen kalkip kral diyosun bizim milletimiz oyle renault da kral ona bakarsan.Profesyonel ugrasiyosan kamera isiyle biraz daha ugrasman lazim bence.Kotu deyip gecebilirsin paint deyip dereceni belli ediyosun.S4 diyo adam daha ya s5 bile oneren yok forumda tetikte ol biraz.

esmeran3

esmeran3

Üye
Dostum bi git isine samsungun forumuna gir o zaman forumda birine kizip kufur etmek yerine samsung oneriyoruz biz sen kalkip kral diyosun bizim milletimiz oyle renault da kral ona bakarsan.Profesyonel ugrasiyosan kamera isiyle biraz daha ugrasman lazim bence.Kotu deyip gecebilirsin paint deyip dereceni belli ediyosun.S4 diyo adam daha ya s5 bile oneren yok forumda tetikte ol biraz.

Satış rakamları der susarım :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Dostum bi git isine samsungun forumuna gir o zaman forumda birine kizip kufur etmek yerine samsung oneriyoruz biz sen kalkip kral diyosun bizim milletimiz oyle renault da kral ona
bakarsan.Profesyonel ugrasiyosan kamera isiyle biraz daha ugrasman lazim bence.Kotu deyip gecebilirsin paint deyip dereceni belli ediyosun.S4
diyo adam daha ya s5 bile oneren yok forumda tetikte ol biraz.
lg g2 kullandim amacim kotulemek dil kamerasi kastı ve ve kamera hak getire sarji cok iyi tmm ama gerisi berbat
lg g2 yi direk verdim arkadasa cok ovulecek bi cihaz dil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazlara yarış At'ı muamelesi yapmazsanız iyi olur. Seçim ve tercihlerinizi Donanım özelliklerine göre kıyaslayınız.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt, UpOneTR, esmeran3 ve 1 kişi daha
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hangi launcherı kullanıyorsunuz novadan daha iyisi var mı arayüz seriliği olarak?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha uygun şekilde yazarsanız seviniriz.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hangi launcherı kullanıyorsunuz novadan daha iyisi var mı arayüz seriliği olarak?
Daha hizlisi var ama stabil degil zero launcher vardi sevmistim ama ne bileyim bir nova launcher etmez. Apus ve go launcher deneyebilirsin ama digerlerini tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
Polymath

Polymath

Üye

Bu kotu mu kardesim?

Yada bu

Polymath

Polymath

Üye
.

Son düzenleme:
marist

marist

Üye

Kendi çektiklerim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Kamera berbat yahu.Su G2'de sadece islemciden ibaret..!

Üst Alt