YkPkY
Üye
Swn mevzuyu yanlış anladın neyse
Yok abim niye yanlış anlayım.
Dediğin sendrom rehinenin rehin alana bağlanmasıdır.
Bi kere yazayım dedim,diğer arkadaşıda cevaplamış oldum.
Swn mevzuyu yanlış anladın neyse
N95 8GB Akıllıma Geldi Nostalji Olarak BiriktiriyorumYok abim niye yanlış anlayım.
Yok abim niye yanlış anlayım.

Ondan değil Nokia servisinden telefonundan lumia adına çok çekmiştin bunu bildiğim için öyle söyledim
1520 almerhabalar şimdi elimde iphone 5 var nexus kullanıyordum iosa geçtim bunu satıcam tekrar android almak istemiyorum da takasta 1020 mi 1520 mi sizce 1520 bulamadım henüz ama 1020 buldum 22 ay garantili

G2 32 de kafamı çeliyo1520 al![]()
Lumia'ma su kaçtı ve ben de şu an htc m8 almış bulunuyorum. Rica etsem sorumlu arkadaş beni listeden çıkarabilir mi ?
@papakudiofluMerhaba.
Sürükleyici model değişikliğinden sonra tekrar Lumia'ya geldim.
Lumia 625 kullanıcısı olarak ekler misin?
Teşekkürler
Kamera çok önemli değilse bence takas etme. Çok resim çekiyorsan iş değişir ama yoksa kamera hariç g2 her türlü daha iyi.1020 ile takas etsem mi ki lg g2 yi sizce
Benim wpde sevmedigim tek sey kameraydi yani 1320 vardi simdi bununki iyi
Bide snapchat yok diyodum simdi onada gerek kalmadi whatsappa ve face olsa yeter sizce g2den geri 1020 ye gecsem mi ?
1020 yi almamdaki amac kameraKamera çok önemli değilse bence takas etme. Çok resim çekiyorsan iş değişir ama yoksa kamera hariç g2 her türlü daha iyi.
İşlemci, ekran, pil ömrü ve incelik. 1020'nin kamerası çok büyük olduğundan telefon baya kalınlaşıyor.
1020 yerine 925 daha iyi bir seçenek olur çünkü çok daha ucuz ve kamera ile ram hariç bire bir aynı donanıma sahip.
Lumia 930 donanım olarak g2'ye daha yakın ve 1200₺'ye düşmüşken o da olabilir bence.