Haber çinden telefon alımı

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Peki led sipariş etsem 3 günde bi 3 paket gumruk sınırı varmı geçer

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Mi led lazımda

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar tamam telefon almıycam

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Ama bi kutuda mesela 30 tane çakmak 0.60 dolarlık vergimi öderim yoksa ürünü geri mi yollarlar vergi ödesem ne kadar öderim

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda belirttim yakalattıklarım bir tarafa geçenlerde oldu.Arkadaşın bahsettiği ise tamamıyla şans işi.Bu yıl gümrük tarafında sıkı yönetim ilan edildi.2013'e nazaran daha eğilimli çalışanlar ve teknoloji devreye girdi.Hediye veya bir başkasına yazdırmak artık modası geçen şeyler.Sanmayın ki sen ve ben bu siparişi veriyoruz.Milyonlara ulaşan bir rakam olduğu gibi artık neyin ne olduğu gümrük memurlarının gözünden kaçmıyor.Biz ne yöntemler denedik ki şaşarsın.Ama olmayınca olmuyor.Yöntemler çabasız kaldığı gibi buna il faktörüde dahil oluyor.
Kardes mesela 20 tane ürün sipariş ettim tanesi 1.5 tl gümrükte kaldı ne kadar vergi veririm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim bir üründen ancak bir tane sipariş edersin ikincisini bile etsen gümrükte kalır. İkincisinde ticaret oluyor ve gümrükten geçirmiyorlar.

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Vergi verip alamammı

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Peki ayda 20 tane kargo geçermi ayrı ayrı paketlerde

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Satıcılar bazen 1-2 hafta bekletebiliyor. Sen o sırada yeni sipariş verirsen aynı kutuda yollarsa sıkıntı olur kardeşim. Satıcı kargoya verildi diye mesaj atıyor. Her kargoya verilen üründen sonra istersen sorun olacağını zannetmem. Ya da farklı kişiler adına getirtirsin. Aynı ürünü 5-10 kişi adına aynı gün isteyebilirsin

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Zaten oyle yapacam sorun olmuyomus ee ne yapalım bizde çareler tükenmez bide hiç ordaki projektorlere baktınızmı bna çok kullanışlı geldiler fiyatlarıda çok ucuz

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim ürün alırken satıcının yorumlarını okumak lazım. Ürünü alanların yorumlarını okumak lazım. Öyle ucuz diye atlarsan xperia çakması olan ixperia gelirse görürüm :D

• Beğen
Tepkiler: key43

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Doğru okudum baktım bitane 77 dolaelık buldum çok guzel

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Ben ankaralıyım yenikentte yer var bizim orda çok güzel olur projektor

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Araştır kardeşim bulursun illaha

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Lumen hakkında bilgim yok sorun o yani 100 lumen nasıl olur ne kadar iyi olur. Fln

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
600 lumenlik alacam

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
@dam 360 tane urun satmış 98 positiff sence iyimi birde 78 dolar heralde gumrukten geçer

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Destination Country-Turkey

Original Country-Yanwen[18041552079BJ] To China Post Ordinary Small Packet Plus[18041552079BJ]

2014-12-20 15:00ShangHai Handed over to Beijing Post2014-12-18 20:00ShangHai Departured from ShangHai Yanwen Sorting Center and Despatched to the China Post2014-12-18 18:00ShangHai Arrived at ShangHai Yanwen Sorting Center bu ne zamana gelir ki 1 haftadır aynı yerde duruyo

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Siz kargoyu nerden takip ediyorsunuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt