Çin diyorsan başlamayacaksın önce süreci öğrenmen gerek.İhtimallerle veya söz ile bu iş yürümez.Onuda geçtim satıcı feedback tarafından henüz yeni kuşku duyman lazım.Mağazaya baktığımda ise replika üzerine kurulmuş.Verdiğin fiyata acırım.Redmi Note veya Meizu M1 Note almak varken değer mi.
Gümrük mevzuatına gelince.Fiyatı kafana takmana gerek yok.Sınır olsada olmasada mühim olan nokta telefonda bitiyor.5$ olduğunu varsay telefonda sınır ücret bağlamaz direk geri yollanır.Sıkıntıyı da burada yaşarsın.İşini bilirsen 1 ayı bulmaz iaden.Ama satıcının aklıyla gidersen aylarca beklemen gerekecek.Fazlasıyla telefon yakalatan biri olarak bu anı çok yaşadım.Geçtiğinide düşündüğünde ya aksi çıkarsa.Satıcı bu noktada çok önemli.Her gördüğüne fiyat ve donanım var diye atlarsan çok çekersin.Bir ara piyasada Xiaomi'nin Redmi Note modeli replika olarak tavan yaptı.Bunun sende bir etki oluşturacağını düşünüyorum.Ki geri dönüş veya dönmeme ihtimali dışında, satıcının para tarafından yarısını talep etmesi.Olmadık kargo parası çıkarması.Bu uzarda uzar sana kısa ve öz konuşmak gerekirse Çin'e hiç girişme.Donanıma git hakkını veren telefonlara ulaşırsın.