Haber çinden telefon alımı

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
çinden telefon alımı
Arkadaslar çinden telefon sipariş etcem satıcı 100/100 gecer gumrukten diyor geçmesse para iadeaine söz veriyor alıyımmı almayayımmı

Adam bu

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim gümrük sınırı 100 $. Üzeri olduğunda %20 vergi veriyorsun fakat bizim ülkede telefonu sınırdan faturası ile geçirip orada vergisini vermezsen kesinlikle gelmez. Ülkeye telefon dışında her ürünü laptop dahil getirebiliyorsun fakat telefon sıkıntı. Parayı boşuna çöpe atma diyorum

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
çakma note 4 mü o

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Evet

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Gelmesse dipute yapıp geri paramı alamazmıyım

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Bu fiyata boyle cihaz imkansız gibi bisi

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Adam.100/garanti veriyo geçmessse. Para iadeside soledi

caps6

caps6

Üye
Adam.100/garanti veriyo geçmessse. Para iadeside soledi
peki para iade süresi ne kadarmış? satıcı onu söyledi mi bize telefon bir ayda felan geliyor.Yurt dışı alışverişler de öyleydi bildiğim kadarıyla.Büyük ihtimalle telefon değilde başka şekilde gösterecektir.Ondan yüzde yüz garanti veriyordur.
Arkadaslar çinden telefon sipariş etcem satıcı 100/100 gecer gumrukten diyor geçmesse para iadeaine söz veriyor alıyımmı almayayımmı

Adam bu
birde bu anladığım kadarıyla bizde replika telefonlar gibi özellikler hafıza,ram vs gerçek değil ilanda da belirtmiş dürüst en azından

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Telefon model model ucuzuda var pahalısıda ben 6592 yi alıcam 8 çekirde 2 yada 3 gb ram var baya iyi olur yanı

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Bizdekiler burdakilerin en adisi

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
O para iadesini sormadım ama sorcam birde telefon parmak okuyucusu calısoyor heralde cok kaliteli nir urun calısorsa eger

caps6

caps6

Üye
O para iadesini sormadım ama sorcam birde telefon parmak okuyucusu calısoyor heralde cok kaliteli nir urun calısorsa eger
vidyosunda gördüm parmak okuyucusu çalışıyormuş da değerler gerçek değilmiş.Baktığımla aynısı olmayabilir.Bizdekiler biraz kaliteli oldu mu yüksek fiyat istiyorlar.Batarya,kapak,aksesuar vs birebir uyanıda var.

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Evet doğru ama bunda bana degerler baya gerçek geldi dispute yapsam alırmıyım paramı

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Sipariş etmeyi dusunuyorum da

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim ben düşüncemi söyledim. Bu güne kadar 10-20 ürün getirmişimdir hepsi de çin den. Gümrük yasasına kadar okudum :D Neyse karar senin tabi ki. Bu arada gümrük memuru kutuyu açıp kontrol etme yetkisine sahip ve eğer farklı ürünler ve fiyatlar olursa kaçakçılık ile yargılanabilirsin. Demedi deme :D

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Benim yanımda açması gerekmiyormu

caps6

caps6

Üye
senin yanında açmazlar kendileri kontrol ediyorlar öyle yolluyorlar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Benim yanımda açması gerekmiyormu
Kardeşim yurtdışından ürün getiriyorsun. Kim ne bilecek ne geldiğini. Gümrük memuru her şehirde vardır. Kargo şehire gelir dağıtım olmadan devletin gümrük memuru kontrol eder. Çünkü telefonlarda %40 vergi var. Sen düşün artık. Diyelim ki 100$ ı aşmadın. Yine de o vergiye takılıyorsun ve ödemeden adresine yollamıyorlar. Hukuka aykırı bir durumda da kamu davası açılabiliyor. Dikkat et diyorum

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Telefona vergi ödesem alabilirmiyim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim 100$ altı ise alabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt