peki para iade süresi ne kadarmış? satıcı onu söyledi mi bize telefon bir ayda felan geliyor.Yurt dışı alışverişler de öyleydi bildiğim kadarıyla.Büyük ihtimalle telefon değilde başka şekilde gösterecektir.Ondan yüzde yüz garanti veriyordur.Adam.100/garanti veriyo geçmessse. Para iadeside soledi
birde bu anladığım kadarıyla bizde replika telefonlar gibi özellikler hafıza,ram vs gerçek değil ilanda da belirtmiş dürüst en azındanArkadaslar çinden telefon sipariş etcem satıcı 100/100 gecer gumrukten diyor geçmesse para iadeaine söz veriyor alıyımmı almayayımmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adam bu
vidyosunda gördüm parmak okuyucusu çalışıyormuş da değerler gerçek değilmiş.Baktığımla aynısı olmayabilir.Bizdekiler biraz kaliteli oldu mu yüksek fiyat istiyorlar.Batarya,kapak,aksesuar vs birebir uyanıda var.O para iadesini sormadım ama sorcam birde telefon parmak okuyucusu calısoyor heralde cok kaliteli nir urun calısorsa eger
Kardeşim yurtdışından ürün getiriyorsun. Kim ne bilecek ne geldiğini. Gümrük memuru her şehirde vardır. Kargo şehire gelir dağıtım olmadan devletin gümrük memuru kontrol eder. Çünkü telefonlarda %40 vergi var. Sen düşün artık. Diyelim ki 100$ ı aşmadın. Yine de o vergiye takılıyorsun ve ödemeden adresine yollamıyorlar. Hukuka aykırı bir durumda da kamu davası açılabiliyor. Dikkat et diyorumBenim yanımda açması gerekmiyormu