Baydırman
Moderator
tam gösterildiği gibi çıkmıyor zaten boşverBeyler 2016 nın görselleri sızdırılmış.

tam gösterildiği gibi çıkmıyor zaten boşverBeyler 2016 nın görselleri sızdırılmış.

gayet stabil çok memnunum ben resmen mevsimler arası geçiş akıyo adeta2015s stabil mi acaba@sLeepLe
konsept onlar öyle çıkmazBeyler 2016 nın görselleri sızdırılmış.
çok hızlı akmasa bari 2016 ya geçmek zorunda kalırızgayet stabil çok memnunum ben resmen mevsimler arası geçiş akıyo adeta
yok bu 2015s seni en az 2 yıl daha götürürçok hızlı akmasa bari 2016 ya geçmek zorunda kalırız
bir de küresel ısınma önleyici bi aksesuarla birlikte geliyor.3.World War mecvutmuş özelliklerinde.
Birde çok korkunç ve dehşet verici özellikleri var.
emin misin pek sanmıyorum en fazla bir yıl benceyok bu 2015s seni en az 2 yıl daha götürür
İnşallah oda gelecek özellikler ile birlikte.bir de küresel ısınma önleyici bi aksesuarla birlikte geliyor.
kaynak sağlamgayet stabil çok memnunum ben resmen mevsimler arası geçiş akıyo adeta
konsept onlar öyle çıkmaz
kullanıma bağlı olarak değişir tabi ben hor kullanmamemin misin pek sanmıyorum en fazla bir yıl bence
benimde amca oğlu fabrikasında çalışıyo öyle bir şey demedikaynak sağlam
2016+ çok mantıksız geliyor artık bundan sonra 2017 ye felan geçersin değil mikullanıma bağlı olarak değişir tabi ben hor kullanmam
benimde amca oğlu fabrikasında çalışıyo öyle bir şey demedi
bekleyip görelim...kullanıma bağlı olarak değişir tabi ben hor kullanmam
benimde amca oğlu fabrikasında çalışıyo öyle bir şey demedi
çin malı yıl çıkartabilirlerbekleyip görelim...
bakalım 2016s mi 2017 mi çıkar hangisi olursa ona geçicem direk2016+ çok mantıksız geliyor artık bundan sonra 2017 ye felan geçersin değil mi
beklemedeyim...bekleyip görelim...
2016s çıkmayacak gibibakalım 2016s mi 2017 mi çıkar hangisi olursa ona geçicem direk
beklemedeyim...
iyi kullanımlarBeni de artık 2015 e girenler kulübüne alabilirsiniz.
mayısa kadar rahat götürürSadece şarj konusunda biraz endişeliyim.İnşallah şarjı ilkbahara kadar dayanır.
Eyvallah. sizleri de bekleriz.iyi kullanımlar
mayısa kadar rahat götürür
konuyu açan benim zatenEyvallah. sizleri de bekleriz.

çıkar çıkar2016s çıkmayacak gibi