Samsung Galaxy s5 5.0 lolipop Root Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s5 5.0 lolipop Root Acil Yardım
Merhaba iyi günler MaxiCep Ailem

Samsung Galaxy s5 telefonum G900F Android Sürümü 5.0 lolipop
Telefona root atmak istiyorum ama malesef ne denedi isem olmadı telefona uygun root dosyasını indirip odin le attım fail hatasi verdi recorvy kurmak istedim odin le tekrar fail hatasi verdi kisacasi internette uygulanan çoğu şeyi denedim ama odin den geçmiyor bir türlü yine fail hatasi aldım :( acil yardım edecek birileri lazım telefonu rootlamam lazım kafayı yedim ne dene di isem odin fail hatasi veriyor daha önce 2 3 defa root yaptım 4.4 ama lolipop da neden olmuyor fail hatasi veriyor yardım edin :( şimdiden teşekkür ederim

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
biraz bekleyeceksin 5.0 sürümüne root daha çıkmadı

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
biraz bekleyeceksin 5.0 sürümüne root daha çıkmadı
Çıktı videosu da var çoğu sitede mevcut sürümler aynı anlamadigim aynı işlemi yapıyorum bende fail veriyor onlara vermiyor kontrol ediyorum sürümler dosya aynı neden fail veriyor bana

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
izlediğin videoyu pm olarak atar mısın ?

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Attım pm hocam

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
İstiyorsanız dosya linklerini de atayım

cici60

cici60

Üye
s5 için L root cıkmadı denediklerin işe yaramaz 4.4.2 içindir

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
s5 için L root cıkmadı denediklerin işe yaramaz 4.4.2 içindir
Hocam çıkmış video da mevcut lolipop a root atılmış video da adım adım gösteriyor recorvy kurup sonra 3 dosya var recorvy mod dan da install deyip o 3 dosyayı kuruyor sun root işlemi gerçekleşi yo video mevcut saniye saniye çekilmiş anlatamıyorum herhalde tek sorun recer v y odin le atarken fail veriyor

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
TWRP Recovery 2.8.1.0 dosyasını odin le atarken fail veriyor :(

cici60

cici60

Üye
hepsini denedim kardeş çıksa ben kurarımm daha çıkmadı

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam özele link atayım bak istiyorsan

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu izle sm g900f 5.0 lolipop Root yapılmış

cici60

cici60

Üye
Hocam özele link atım izleyin zahmet olmazsa çıkmasa boşuna konu aç mam zaten
2hafta önce aynı bu siteden kurdum rootlu olduğu halde rootsuz gözüküyodu cihaz root güncelleyin diyip google playa yönlendiriyodu playde de en güncel sürüm anlayacan henüz sürüm çıkmadı bunun gibi 2 3 sitede denedim
Hocam özele link atım izleyin zahmet olmazsa çıkmasa boşuna konu aç mam zaten
2hafta önce aynı bu siteden kurdum rootlu olduğu halde rootsuz gözüküyodu cihaz root güncelleyin diyip google playa yönlendiriyodu playde de en güncel sürüm anlayacan henüz sürüm çıkmadı bunun gibi 2 3 sitede denedim

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Ben s5 kullanıcısı değilim fakat bildiğim kadarıyla s5'e L dağıtalı uzun bir süre olmadı rootun hemen çıkacağını zannetmem

Anil-D

Anil-D

Üye
s5 de sayac sifirlama varmi

Üst Alt