Telefon Tavsiyesi S3neo mu s4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
Aynen ben baktım xdaya rom falan yok hiç hem de s4minide güzel destek var

S4 mini'ye de S3 ve S4 kadar yoktur S3 Neo'ya da bence zaman içinde S4 mini kadar destek gelebilir ama ara model işte bu yüzden almayın diyorum :) Samsung'un işleri işte S3 neo ve S4 mini'yi çıkartacağına S3'e şu anda 2GB ram koymuş olsaydı ve 4.4.2 + sonrasında Android L verseydi peynir ekmek gibi halan daha s3 satılırdı... aynı şey s5 mini ve gelecek türevleri için de geçerli

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
S4 mini'ye de S3 ve S4 kadar yoktur S3 Neo'ya da bence zaman içinde S4 mini kadar destek gelebilir ama ara model işte bu yüzden almayın diyorum :) Samsung'un işleri işte S3 neo ve S4 mini'yi çıkartacağına S3'e şu anda 2GB ram koymuş olsaydı ve 4.4.2 + sonrasında Android L verseydi peynir ekmek gibi halan daha s3 satılırdı... aynı şey s5 mini ve gelecek türevleri için de geçerli
s6 cıkacak o kadar koyarsa güncelleme verirse s4,5 nasıl satacak

avcitalip

avcitalip

Üye
s6 cıkacak o kadar koyarsa güncelleme verirse s4,5 nasıl satacak
iPhone'lar nasıl satıyorsa oda öyle satacak,bak Apple 5C'yi piyasaya sürdü samsung'un yan model çıkartması gibi ama millet 5c yi beğenmedi :) bak iPhone 4'e kaç yıllık telefon halan daha güncelleme alıyor sanırım 2010 yada 2011 model olacaktı 4-5 yıllık telefon daha ne olsun hocam kullanan belli bir kesim halan daha iPhone 4'ten memnun :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler haklisiniz da ben ROM atmayi hiç sevmiyorum. Bi kac seferde çok kotu bozmuslugum var ve nerden donderdigim telefon var. Herkes farklı bir şey diyor kafam çok karisik

avcitalip

avcitalip

Üye
Beyler haklisiniz da ben ROM atmayi hiç sevmiyorum. Bi kac seferde çok kotu bozmuslugum var ve nerden donderdigim telefon var. Herkes farklı bir şey diyor kafam çok karisik
Bana sorarsan ZenFone 5 al geç :) 2GB ram var Asus kalitesi var Android 5.0 alacağı bilgisi var :)

avcitalip

avcitalip

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve alperen262014
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S4 mini kardeşim tabikide hata yapma s3 alıp

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
S4 mini daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt