avcitalip
Üye
Forumxda
iyi de s3 neo ara model s3 kadar rom bulunamaz.
Forumxda
Aynen ben baktım xdaya rom falan yok hiç hem de s4minide güzel destek variyi de s3 neo ara model s3 kadar rom bulunamaz.
Aynen ben baktım xdaya rom falan yok hiç hem de s4minide güzel destek var
Samsung'un işleri işte S3 neo ve S4 mini'yi çıkartacağına S3'e şu anda 2GB ram koymuş olsaydı ve 4.4.2 + sonrasında Android L verseydi peynir ekmek gibi halan daha s3 satılırdı... aynı şey s5 mini ve gelecek türevleri için de geçerlis6 cıkacak o kadar koyarsa güncelleme verirse s4,5 nasıl satacakS4 mini'ye de S3 ve S4 kadar yoktur S3 Neo'ya da bence zaman içinde S4 mini kadar destek gelebilir ama ara model işte bu yüzden almayın diyorumSamsung'un işleri işte S3 neo ve S4 mini'yi çıkartacağına S3'e şu anda 2GB ram koymuş olsaydı ve 4.4.2 + sonrasında Android L verseydi peynir ekmek gibi halan daha s3 satılırdı... aynı şey s5 mini ve gelecek türevleri için de geçerli
iPhone'lar nasıl satıyorsa oda öyle satacak,bak Apple 5C'yi piyasaya sürdü samsung'un yan model çıkartması gibi ama millet 5c yi beğenmedis6 cıkacak o kadar koyarsa güncelleme verirse s4,5 nasıl satacak
bak iPhone 4'e kaç yıllık telefon halan daha güncelleme alıyor sanırım 2010 yada 2011 model olacaktı 4-5 yıllık telefon daha ne olsun hocam kullanan belli bir kesim halan daha iPhone 4'ten memnun 
Bana sorarsan ZenFone 5 al geçBeyler haklisiniz da ben ROM atmayi hiç sevmiyorum. Bi kac seferde çok kotu bozmuslugum var ve nerden donderdigim telefon var. Herkes farklı bir şey diyor kafam çok karisik
2GB ram var Asus kalitesi var Android 5.0 alacağı bilgisi var 
İste onu alamiyorum maalesef özel nedenler.Bana sorarsan ZenFone 5 al geç2GB ram var Asus kalitesi var Android 5.0 alacağı bilgisi var
![]()
İste onu alamiyorum maalesef özel nedenler.

Evkurdan alinacak ya bu ikisi ya da hiçhmm,o zaman bütçeni biraz daha arttırıp normal GT-I9500 S4 alabilirsin 900 TL'leri gördü yani![]()
S3 neo kardeşim. Neden?S4 mini kardeşim tabikide hata yapma s3 alıp
Olsun s3 neoda alma s4 mini hem kibar hem daha performanslı daha hiç kasma yapmadı vallahiS3 neo kardeşim. Neden?
Yapan var dio yapmayan var dio ne yapcam aklim almiyor. Sen bugüne kadar hangi oyunlari yukledin?Olsun s3 neoda alma s4 mini hem kibar hem daha performanslı daha hiç kasma yapmadı vallahi
Aspalth 8 en yüksek ayarda kasma yapmadı telefon iyi ya al pişman olmazsınYapan var dio yapmayan var dio ne yapcam aklim almiyor. Sen bugüne kadar hangi oyunlari yukledin?
Peki hic ROM değiştin mi veya bana menüleri screenshout atar misin hiç kasma falan var mi?Aspalth 8 en yüksek ayarda kasma yapmadı telefon iyi ya al pişman olmazsın
Neden?S4 mini daha mantıklı
kardeşim 4.2 de kullanıyorum ama 4.4 rom yapcam menülerde hiç kasma yokPeki hic ROM değiştin mi veya bana menüleri screenshout atar misin hiç kasma falan var mi?
Neden?
Peki kardeşim. Ama çok kararsizimkardeşim 4.2 de kullanıyorum ama 4.4 rom yapcam menülerde hiç kasma yok
Al sıkıntı yaşamazsınPeki kardeşim. Ama çok kararsizim