Telefon Tavsiyesi S3neo mu s4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bence alir çünkü s5 mini ile ayni donanim almamasi için bi neden yok bence
Almaz çünkü samsung donanıma bakmıyor. S3 rahatlıkla Android 5 bile alır ama samsung 4.4'ü vermemek için dört takla attı. Resmi açıklamaya göre 1gb yeterli değilmiş. Sonra bunu geçiştirmek için s3 neo çıkarttı 1,5gb ram ile :)
Ara modellere güncelleme gelmez. Bunu kendimde yaşadığım için söyleyebilirim.
Neyse amaaan takma kafana canın sıkıldığında çak cyanogenmodu oldu bitti.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve lazye

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Almaz çünkü samsung donanıma bakmıyor. S3 rahatlıkla Android 5 bile alır ama samsung 4.4'ü vermemek için dört takla attı. Resmi açıklamaya göre 1gb yeterli değilmiş. Sonra bunu geçiştirmek için s3 neo çıkarttı 1,5gb ram ile :)
Abi yalniz nickinde wp olması androidi bu kadar biliyorken iPhone kullanan süper. Cevabin için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Abi yalniz nickinde wp olması androidi bu kadar biliyorken iPhone kullanan süper. Cevabin için teşekkür ederim

Yıllarca android kullandım ve samsung'du htc'di bilgim vardır. Şuanda wp kullanıyorum ve foruma kayıt olurken aklıma bir şey gelmedi yazdım işte öylesine wp.
Ara sıra iphone elime alma şansı bulsam da pek bilgim yoktur onlar hakkında.
Bu arada iphone kullandığımı nerden çıkardın? Internet Explorer kendini iphone olarak tanıtıyor onu biliyorum ama tapatalk ile yazıyorum yani aslında wp olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
lazye

lazye

Üye
  • Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
  • Beğen
lazye

lazye

Üye
Yoooo ben valla direk moto g falan sandım ilk gördüğümde resmini. lazye ile symbian da pek uymuyor.
Hayır android kullaniyorum ama symbian bilgim çok daha fazla ondan bahsediyorum :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1gb lı modele nexus bile güncelleme vermiyor nasıl 1gb L ye yetiyor diyebiliyorsun?! Hadi yetiyor diyelim ee google neden 1gblı nexuslara vermiyor?
4.4 konusunda haklısın ama bu adamlarından satması lazim ;)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
lazye

lazye

Üye
1gb lı modele nexus bile güncelleme vermiyor nasıl 1gb L ye yetiyor diyebiliyorsun?! Hadi yetiyor diyelim ee google neden 1gblı nexuslara vermiyor?
Moto g nexus projesine dahil olup android l güncellemesini almıştır ...

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
s3 neo hız ve oyun performansı konusunda s4 miniyi pazara gönderir

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve B.A.R.O.N
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler telefon alınmıştır inceleme konusunu da açtım zaten. Admin locked lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt