Esendağlı
Üye
Bence 1520 al kafan rahat olsun.benimde niyetim 1520 almak.Lumia 1020'nin desteğinin böyle kısıtlı olması canımı sıktı. Bende 2 haftalık cihazımı satmayı düşünüyorum. 830 tavsiye eder misiniz yoksa 1520 mi yürür gider)
Bence 1520 al kafan rahat olsun.benimde niyetim 1520 almak.Lumia 1020'nin desteğinin böyle kısıtlı olması canımı sıktı. Bende 2 haftalık cihazımı satmayı düşünüyorum. 830 tavsiye eder misiniz yoksa 1520 mi yürür gider)
Lumia 920 ikisinin de içinde yok mu ben mi yanlış görüyorum???Preview sürümünde gördüğümüz hafıza kartına yazılım güncellemesi indirebilme özelliğinin Denim güncellemesi ile bazı modellere geldiği kesinleşti. (OS sürümü 8.10.14219.341 veya üstü olmalı)
Destekleyen modeller: Lumia 530/530 Dual SIM, 630/630 Dual SIM, 635, 636, 638, 730 Dual SIM, 735 ve 830
Desteklemeyen modeller: Lumia 520, 525, 620, 625, 720, 820, 1320 ve 1520
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
920 de hafıza kartı yokkiLumia 920 ikisinin de içinde yok mu ben mi yanlış görüyorum???

Heeee! Hafıza kartı diyor imiş...Lumia 920 ikisinin de içinde yok mu ben mi yanlış görüyorum???

Ama bu durgunluk muhtemelen denimin yaklaştığı anlamına gelmez mi? Şimdi verse Denim gelince yine güncelleme vermek zorunda kalmaz mı Api desteği cart curt (Anlamını bilmediğim kelimeleri kullandırtmayın bana Atarlıyım bu aralar) optimizasyon falan olmuyor muDenim gelmiyor tamamda artık uygulamalarda guncellenmiyor bu nedir ya
Bence 1520 al kafan rahat olsun.benimde niyetim 1520 almak.

bence sız değiştirin cihazları. Sen mutlu o mutluBense 1020'yi özledim.![]()
Preview sürümünde gördüğümüz hafıza kartına yazılım güncellemesi indirebilme özelliğinin Denim güncellemesi ile bazı modellere geldiği kesinleşti. (OS sürümü 8.10.14219.341 veya üstü olmalı)
Destekleyen modeller: Lumia 530/530 Dual SIM, 630/630 Dual SIM, 635, 636, 638, 730 Dual SIM, 735 ve 830
Desteklemeyen modeller: Lumia 520, 525, 620, 625, 720, 820, 1320 ve 1520
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet kardeşim 930 da da hafıza kartı girişi yokçokta tın olsa ne olur olmasa ne olur bu arada 930 yok bu listede ???

evet kardeşim 930 da da hafıza kartı girişi yok![]()

Sen hayırdır birader ????Heeee! Hafıza kartı diyor imiş...
Ben de geçenlerde olduğu gibi mağaza ayarlarımda sorun var sandım. Ferahlatıcı bir esinti geldi şu an itibariyle yüzüme yüzüme
Ama bu durgunluk muhtemelen denimin yaklaştığı anlamına gelmez mi? Şimdi verse Denim gelince yine güncelleme vermek zorunda kalmaz mı Api desteği cart curt (Anlamını bilmediğim kelimeleri kullandırtmayın bana Atarlıyım bu aralar) optimizasyon falan olmuyor mu
Derken???Sen hayırdır birader ????

güzelim lumia 1520 cihazımı bugün nokia care verdim ve onarımı 10-12 gün sürebilir dediler.Allahdan arkadaş dün lumia 930 aldıda 925 i aldım kullanıyorum .Ekran sorunu sürekli titriyordu kronik mi diye sordum belli bir model için değil bir çok modellde var bu sorun dedi donanımsal ekran değişecekmiş hadi hayırlısı dedim ve kısa süreliğine hasretlik çekeceğim![]()

Geçmiş olsun sorunsuz bi şekilde alırsın cihazını umarım![]()
eyvallah cem yazılımsal olarak sorun var diyordum meğersem donanımsalmış ?

valla direk ekran değiştireceğiz dedi ama şöylede birşey söyliyim arkadaşımın bir yakını iphone 5s cihazını düşürdü ve ekranı kalktı zorlu centerdaki iphone mağazasına götürdüğünde direk yeni iphone 5s verdiler gelde bu çocuğu Lumia ailesine geçir sittin sene geçmez bende olsam o memnunşyetle geçmemKonu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam ekran titremesi var diye bi kaç yerde daha okudum videolu felan donanımsal diyorlardı başka modellerde de gormuştum sanırım. Ekranı değiştiriyorlarsa sıkıntı olmaz![]()
valla direk ekran değiştireceğiz dedi ama şöylede birşey söyliyim arkadaşımın bir yakını iphone 5s cihazını düşürdü ve ekranı kalktı zorlu centerdaki iphone mağazasına götürdüğünde direk yeni iphone 5s verdiler gelde bu çocuğu Lumia ailesine geçir sittin sene geçmez bende olsam o memnunşyetle geçmem
aynen aynı hassasiyeti bütün firmalar gösterse çok çok iyi olur.Orası öyle apple o konuda çok hassas. Keşke bütün firmalar böyle olsa.