Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Preview sürümünde gördüğümüz hafıza kartına yazılım güncellemesi indirebilme özelliğinin Denim güncellemesi ile bazı modellere geldiği kesinleşti. (OS sürümü 8.10.14219.341 veya üstü olmalı)
Destekleyen modeller: Lumia 530/530 Dual SIM, 630/630 Dual SIM, 635, 636, 638, 730 Dual SIM, 735 ve 830
Desteklemeyen modeller: Lumia 520, 525, 620, 625, 720, 820, 1320 ve 1520

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Preview sürümünde gördüğümüz hafıza kartına yazılım güncellemesi indirebilme özelliğinin Denim güncellemesi ile bazı modellere geldiği kesinleşti. (OS sürümü 8.10.14219.341 ve üstü olmalı)
Destekleyen modeller: Lumia 530/530 Dual SIM, 630/630 Dual SIM, 635, 636, 638, 730 Dual SIM, 735 ve 830
Desteklemeyen modeller: Lumia 520, 525, 620, 625, 720, 820, 1320 ve 1520

1520 kullanıcıların atacağı yorumlar gozumde canlandı :D

dakamon

dakamon

Üye
Mantıklarına işiyorum bir zahmet onların. Kimsede gelip bana wp ye donanım fazla gerek yok falan diye konulmasın. Donanım çok gerek yok ama biraz ileri görüşlülük yok. Tövbe yarabbim böyle basit bir şeyi desteklemeyen cihazlara bak. Hay Allah senin belanı vere MS.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts ve suyunsesi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Mantıklarına işiyorum bir zahmet onların. Kimsede gelip bana wp ye donanım fazla gerek yok falan diye konulmasın. Donanım çok gerek yok ama biraz ileri görüşlülük yok. Tövbe yarabbim böyle basit bir şeyi desteklemeyen cihazlara bak. Hay Allah senin belanı vere MS.

Fazla donanıma gerek yok olayı şey için değil mi ya kasma masma yoksa her turlu donanıma gerek var

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
adamlar 1520 ye bile bu özelliği koymamışsa bilki ya performans yada farkı bir sebebi vardır. Binlerce mühendisi var adamın böyle bişeyi keyfinden yapmaz yani...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
adamlar 1520 ye bile bu özelliği koymamışsa bilki ya performans yada farkı bir sebebi vardır. Binlerce mühendisi var adamın böyle bişeyi keyfinden yapmaz yani...

O modellerin hafıza alanı kısıtlı ama, tabi 520 ile 620 8GB ama orasını microsoft düşünsün :D

Edit: 620de desteklemiyormuş, 920 hakkında bilgi yok. O zaman 4GB hafızayla gelen telefonlarda var bu özellik :s vardır bi bildiği ms'nin

Edit2: 830 destekliyor, işin içinden çıkamadım ben, bu arada 920 hafızs kartı takılmıyor zaten :s

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Başka bir telefon çıkarıp"bak buna koyduk sizdekine koymadık bunu alın (Tr polisi gibi al bunu al al al )" demek için vermiyorlar bence
O modellerin hafıza alanı kısıtlı ama, tabi 520 ile 620 8GB ama orasını microsoft düşünsün :D

Edit: 620de desteklemiyormuş, 920 hakkında bilgi yok. O zaman 4GB hafızayla gelen telefonlarda var bu özellik :s vardır bi bildiği ms'nin

Edit2: 830 destekliyor, işin içinden çıkamadım ben, bu arada 920 hafızs kartı takılmıyor zaten :s
920mde hafıza kartı olaydı kesin cep of the milenyum olurdu usta :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
meğersem 1520 den sonrasına koymuşlar bu özelliği. O zamana kadar akıllarında böyle bişey yoktu herald :|

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
meğersem 1520 den sonrasına koymuşlar bu özelliği. O zamana kadar akıllarında böyle bişey yoktu herald :|
Aslında sorun HTC 8S'te ortaya çıktı. O yüzden düşük hafızası cihazlara öncelik verdiler.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Apple Özel Anadolu Lisesi, Microsoft Düz devlet lisesi. İçindeki insanları bu benzetmeye göre yapınız. :zong:
E birde MS Türkiyeyi düşünün, Okulun nasıl bir sınıfına benzerdi? :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, dilmenibrahim ve ceza87
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Lumia 1020'nin desteğinin böyle kısıtlı olması canımı sıktı. Bende 2 haftalık cihazımı satmayı düşünüyorum. 830 tavsiye eder misiniz yoksa 1520 mi yürür gider :))

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Lumia 1020'nin desteğinin böyle kısıtlı olması canımı sıktı. Bende 2 haftalık cihazımı satmayı düşünüyorum. 830 tavsiye eder misiniz yoksa 1520 mi yürür gider :))
1520 diyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, emz ve zaakaan
destansal

destansal

Üye
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var lumia 930 pdf yüklü denim güncellemesi yayınlandığında telefona format atıp yuklemek mi iyi olur yoksa formatlamadan kullanmak mı

dakamon

dakamon

Üye

Performans mı? 500-600 serisi çok mu performanslıda onlara geliyor?

dakamon

dakamon

Üye

Bence sat idareten bir şey kullan. Yeni telefonlar gelecek onlara bi bakarsın. Onları beğenmezsen en geç bu yılın sonunda 1020 nin üst modeli gelecek onu alırsın

Üst Alt