General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

McBoltt60

McBoltt60

Üye
bence sen servise ver yapacak birşey yok. Daha ilk atışım olacak
Ne servise vericem...
Hic degilse yapmayi ogrenirken yeni fazla bilgilere sahip olurum.. ;)
Sen romu nasil aticak sin onu merak ettim
hele anlati ver

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Youtube da anlatımları var
Link atsan da anlasakb..
yani
Bu cihaz farkli.yapilmis.nasil atilacagi.cok karisik
samsung.Lg.olsa cozerdim
Bunu da cozersim
ama recovery.mkd.da rom atiliyo.diyen.var cok.karisik.is.simdi de
Link ...

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Link atsan da anlasakb..
yani
Bu cihaz farkli.yapilmis.nasil atilacagi.cok karisik
samsung.Lg.olsa cozerdim
Bunu da cozersim
ama recovery.mkd.da rom atiliyo.diyen.var cok.karisik.is.simdi de
Link ...
Linke gerek yok youtube yaz çıkar farkli yapıldigi felan yok sadece marka yapıyor mebin geliştirdiği apk ları da sistem uygulaması yapıp bize veriyorlar

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Linke gerek yok youtube yaz çıkar farkli yapıldigi felan yok sadece marka yapıyor mebin geliştirdiği apk ları da sistem uygulaması yapıp bize veriyorlar
Kardesim hic birsey anlamadim
Meb kisitlama yaparak.gizlemis.farki var.sen.bi.link.atsan yeter bak.boyle.konusarak.ceza.yiycez

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Kardesim hic birsey anlamadim
Meb kisitlama yaparak.gizlemis.farki var.sen.bi.link.atsan yeter bak.boyle.konusarak.ceza.yiycez
yoıtube "cwm recovery rom kurma" yaz bi sürü çıkıyor fakat o modda acamıyorum rom buldum

McBoltt60

McBoltt60

Üye
yoıtube "cwm recovery rom kurma" yaz bi sürü çıkıyor fakat o modda acamıyorum rom buldum
287 mb lik rom indirdim de
Oyle yse
Bakicam iste
ana bazilarida sorunlun diyor
custom rom mus anroid resimde kaliyormus vsvs.neysee haber verirsin calissirsa bende uygularim..
[emoji6] [emoji3]

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
287 mb lik rom indirdim de
Oyle yse
Bakicam iste
ana bazilarida sorunlun diyor
custom rom mus anroid resimde kaliyormus vsvs.neysee haber verirsin calissirsa bende uygularim..
[emoji6] [emoji3]
zaten bitmiş biteceği kadar zararı olmaz :) cwm modunda açamıyorum acsam bi

McBoltt60

McBoltt60

Üye
zaten bitmiş biteceği kadar zararı olmaz :) cwm modunda açamıyorum acsam bi
Sanirim ayni sorun usb kart gibi flaslama.olsaydi.
Otg.kablo takiyorum.fayda.edeydi.full.bicimlendirirdim cwm kuruldu.ama.nafile...

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Sanirim ayni sorun usb kart gibi flaslama.olsaydi.
Otg.kablo takiyorum.fayda.edeydi.fu ll.bicimlendirirdim cwm kuruldu.ama.nafile...
ben garantiye değilde bi telefoncuya verdim rom atacak birck olmaz dimi ?

gm cwm

Üye
Cwm portlama tamamlandı ve çalışıyor, cm portlama için yardımcı olabilecekler [email protected]'dan iletişime geçsinler

McBoltt60

McBoltt60

Üye
ben garantiye değilde bi telefoncuya verdim rom atacak birck olmaz dimi ?
Garantiye verseydin daha iyidi. Bence ben bu pazartesi garantiye vericem
Telefoncu bende yapamiyorum dicek gibi. Ben bulsam yapardim ...tutar 50 tl. Olursa. Vercen mi bak garanti istemiyor lar mis tableti acarken böyle. Oldu yazicaksan tm bu kadar. La bitebilirdi oo adamın. Sorunu belki ugrastim diye tablet acilmayabilir de .ss geçmiş. Olsun.. simdiden

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Garantiye verseydin daha iyidi. Bence ben bu pazartesi garantiye vericem
Telefoncu bende yapamiyorum dicek gibi. Ben bulsam yapardim ...tutar 50 tl. Olursa. Vercen mi bak garanti istemiyor lar mis tableti acarken böyle. Oldu yazicaksan tm bu kadar. La bitebilirdi oo adamın. Sorunu belki ugrastim diye tablet acilmayabilir de .ss geçmiş. Olsun.. simdiden
yapamamış kardesim zaten bişey bilmiyor adam yalancı sadece sıfırlamış denemiş. Okula vermeyi düşünüyorum ama yapıldıktan sonra tekrar root yapabilir miyim ? Diye düşünüyorum bügün bi arkadaşın tabletini rootlayacaktım pil kullanımı adımını kolay şekilde geçiyoruz fakat usb portu sorunlu olduğundan bilgisayara bağlayamadım. Demek istediğim garantiye verdikten sonra tekrar root edebilir miyim ? Okul daha projeye geçmedi alt yapı oluşturuluyor. Seninki açılmıyor ama benimki google uygulanalarını çalıştırmıyor ve indirme yöneticisi silindi

McBoltt60

McBoltt60

Üye
yapamamış kardesim zaten bişey bilmiyor adam yalancı sadece sıfırlamış denemiş. Okula vermeyi düşünüyorum ama yapıldıktan sonra tekrar root yapabilir miyim ? Diye düşünüyorum bügün bi arkadaşın tabletini rootlayacaktım pil kullanımı adımını kolay şekilde geçiyoruz fakat usb portu sorunlu olduğundan bilgisayara bağlayamadım. Demek istediğim garantiye verdikten sonra tekrar root edebilir miyim ? Okul daha projeye geçmedi alt yapı oluşturuluyor. Seninki açılmıyor ama benimki google uygulanalarını çalıştırmıyor ve indirme yöneticisi silindi
Senin. Tablet calisiyorsa garanti zor root yapildigi anlasilcak unroot yap dicek sorun cikar mi bilemiyor um
Usb port.kolay ..kablo.sorunlu.degilse uasa.usb port.yer ...

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Senin. Tablet calisiyorsa garanti zor root yapildigi anlasilcak unroot yap dicek sorun cikar mi bilemiyor um
Usb port.kolay ..kablo.sorunlu.degilse uasa.usb port.yer ...
içinden ayarlar, android sistemi gibi silsem o zaman açılmaz zaten böyle yapsam ? Sildikten sonra unrot yapacam ama öyle olmaz. Bi de uzun sürüyor garanti yaw

McBoltt60

McBoltt60

Üye
içinden ayarlar, android sistemi gibi silsem o zaman açılmaz zaten böyle yapsam ? Sildikten sonra unrot yapacam ama öyle olmaz. Bi de uzun sürüyor garanti yaw
Okul. Bitene kadar gelir ya bende bu. 5 ocak pazartesi. Simdiden Yarin vericem
Direk ayarlari silsen calismaz zaten mdm korumali olmasaydi acilabilirdi de malesef.oldugi icin kilit Locked benin tablet te oyle. Kaldi iste ..

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Okul. Bitene kadar gelir ya bende bu. 5 ocak pazartesi. Simdiden Yarin vericem
Direk ayarlari silsen calismaz zaten mdm korumali olmasaydi acilabilirdi de malesef.oldugi icin kilit Locked benin tablet te oyle. Kaldi iste ..
hadi geccmiş olsun kardesim insallah sorun çıkmazda yaptırırsın Maraşta ki telefoncular ve bilgisayarcıların hiç android yazılım bilgisi yok sormadıığım yer kalmadı son olarak dekaya götürdüm orda da yazılım yokmuş

McBoltt60

McBoltt60

Üye
hadi geccmiş olsun kardesim insallah sorun çıkmazda yaptırırsın Maraşta ki telefoncular ve bilgisayarcıların hiç android yazılım bilgisi yok sormadıığım yer kalmadı son olarak dekaya götürdüm orda da yazılım yokmuş
Eyw ..Mebin tableti.kisitlama oldugu.icin yazilim.olmasi.zor.onlar.bulana.kadar sen ben yapardik hemen den biterdi...

McBoltt60

McBoltt60

Üye
verdin mi sen ? Ne zaman alacan ?
Bugün tableti vericektim .veremedim
Ne zaman gelir.suresi.belli olmaz.
netten.arastirdigima gore 12 gun veya.kisa surebilirmis..
Zaten garanti.is.basi.15 gun felan...

Takipçi Satın Al

Üst Alt