Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
memoli79

memoli79

Üye
Teşekkürler 1553
kurulum esnasında işaretlemediğimiz samsung veya google uygulamalarını sonradan ekleyebiliyormuyuz? Nasıl?

• Beğen
Tepkiler: burak1553

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler 1553
kurulum esnasında işaretlemediğimiz samsung veya google uygulamalarını sonradan ekleyebiliyormuyuz? Nasıl?
Google uygulamaları google playde var olmayan uygulamaları internette apksını bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: memoli79
memoli79

memoli79

Üye
Görüntülü arama yapmıyor
Gelen görüntülü aramayı alıyor ancak ses gelip gitmiyor

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü arama yapmıyor
Gelen görüntülü aramayı alıyor ancak ses gelip gitmiyor
Orijinal olmayan romlarda böyle sorunlar oluyor
Blekota s5te böyle bir sorun olmayabilir tam hatırlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: memoli79
mertarslang

mertarslang

Üye
merhaba kardeşim. Öncelikle rom tam stabil değil. Yani şu iki özellik çalışsa stabil olacak durumda öncelikle arka plandaki uygulamaları menü tuşuyla değilde normalde olduğu gibi ana menü tuşuyla açılması lazım diğer tuşla açılıyor. Iki hotspot ta sorun var. teşekkürler.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kardeşim. Öncelikle rom tam stabil değil. Yani şu iki özellik çalışsa stabil olacak durumda öncelikle arka plandaki uygulamaları menü tuşuyla değilde normalde olduğu gibi ana menü tuşuyla açılması lazım diğer tuşla açılıyor. Iki hotspot ta sorun var. teşekkürler.
Bu rom yeni bir rom menü tuşu eski haline döndürülebiliyor
Hostpot çalışmıyor
Blekota s5 lite v10.0 daha stabil ve hostpot akıllı duraklatma akıllı kaydırma çalışıyor

mertarslang

mertarslang

Üye
Bu rom yeni bir rom menü tuşu eski haline döndürülebiliyor
Hostpot çalışmıyor
Blekota s5 lite v10.0 daha stabil ve hostpot akıllı duraklatma akıllı kaydırma çalışıyor
kardeşim hadi hotspotu boşverelimde ben romunu çok beğendim. Eğer bir çözümünün varsa ana menü tuşuna bir çare bul benim babam mühendis bilgisayar ona verdim o romun geliştiricisine sor dedi :) her neyse benim sana dediğim ben bu işleri biliyorum yalniz internette ana menü tuşu için yeterli bilgi yok bir el atarsan sevinirim :)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaş size çözüm var diyo
siz hala çözüm bul diyorsunuz.
telefonu arkadaş mı alıp flashlayacak.
2 3 sayfa bile değil, geride çözümü var.
az araştır.
bide her öğretim mezunu eğitimli olmuyor maalesef ;)

mertarslang

mertarslang

Üye
arkadaş size çözüm var diyo
siz hala çözüm bul diyorsunuz.
telefonu arkadaş mı alıp flashlayacak.
2 3 sayfa bile değil, geride çözümü var.
az araştır.
bide her öğretim mezunu eğitimli olmuyor maalesef ;)
yalniz ben çözümü sordum çözüm yok demedim. Ve emin ol her egitimli senin gibi olaydı bu ülke batardi herneyse seninle şimdi bu saçma sapan bir tartışmaya girmek istemiyorum. yalnizca nasıl yapılıyor diye sordum internette sonuç bulamadım

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
kardeşim hadi hotspotu boşverelimde ben romunu çok beğendim. Eğer bir çözümünün varsa ana menü tuşuna bir çare bul benim babam mühendis bilgisayar ona verdim o romun geliştiricisine sor dedi :) her neyse benim sana dediğim ben bu işleri biliyorum yalniz internette ana menü tuşu için yeterli bilgi yok bir el atarsan sevinirim :)
kendi yazdığınızdan bihabersiniz.
çare bul diye siz yazmadınızsa kim yazdı???
birde nette sonuç yok diyorsunuz da daha 2 sayfa önce çözümü söylenmiş.
önce bunları bi düşünün sonra diğer konuya geçeriz.

• Beğen
Tepkiler: morki05
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
romun devami ne zaman gelir beklemekten gina geldi iyice kasmaya basladi blekota s5 v10 da ayni :(

mertarslang

mertarslang

Üye
kendi yazdığınızdan bihabersiniz.
çare bul diye siz yazmadınızsa kim yazdı???
birde nette sonuç yok diyorsunuz da daha 2 sayfa önce çözümü söylenmiş.
önce bunları bi düşünün sonra diğer konuya geçeriz.
bulduysaniz banada url sini verinde bizde yararlanalim :/

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
[quote uid=2566265 name="romcumag" post=7449004]söyle bende faydalanayim :)[/QUOTE]<br />[quote uid=2540363 name="aziz04" post=7437749]Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.<br />Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.<br />Yani önceki sürümlerdeki gibi[/QUOTE] [quote uid=163926 name="serdar431" post=7437345]arkadaslar menu tusu v9 daki gibi isteyenler icin zip hazirladim cwmden yukleyerek v9 daki haline kavusabilirsiniz.<br /> <br />[/QUOTE]<br /><br /><br />Önce 1. Yöntemi denersiniz olmazsa 2yi denersiniz <br />Konuyu beğenmeyi unutmayın :)<br/>

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Telefondaki interneti bilgisayar ile paylaşamıyorum. Mobil Erişim Noktasını açtıktan hemen sonra kendi kendine kapanıyor. Çözüm?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Telefondaki interneti bilgisayar ile paylaşamıyorum. Mobil Erişim Noktasını açtıktan hemen sonra kendi kendine kapanıyor. Çözüm?
Bu romda bu hata var blekota s5te hotspot ve diğer özellikler çalışıyor

kralmelih1

Üye
wi-fi çalışıyor fakat hiçbir ağa bağlanamiyorum ''kaydedildi, secured'' diyor sürekli bağlanmak istediğimde, yardımcı olabilir misiniz?

saatlerdir araştırıyorum çözüme ulaşamadım...

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
wi-fi çalışıyor fakat hiçbir ağa bağlanamiyorum ''kaydedildi, secured'' diyor sürekli bağlanmak istediğimde, yardımcı olabilir misiniz?
Bu sorun bir kaç kişide daha olmuştu
Temiz kurulum yaptınız mı ve philz touchtan mı kurdunyz ?

kralmelih1

Üye
evet philz touchtan 4-5 defa wipe layıp tekrar kurdum

Üst Alt