Google uygulamaları google playde var olmayan uygulamaları internette apksını bulabilirsinizTeşekkürler 1553
kurulum esnasında işaretlemediğimiz samsung veya google uygulamalarını sonradan ekleyebiliyormuyuz? Nasıl?
Orijinal olmayan romlarda böyle sorunlar oluyorGörüntülü arama yapmıyor
Gelen görüntülü aramayı alıyor ancak ses gelip gitmiyor
Bu rom yeni bir rom menü tuşu eski haline döndürülebiliyormerhaba kardeşim. Öncelikle rom tam stabil değil. Yani şu iki özellik çalışsa stabil olacak durumda öncelikle arka plandaki uygulamaları menü tuşuyla değilde normalde olduğu gibi ana menü tuşuyla açılması lazım diğer tuşla açılıyor. Iki hotspot ta sorun var. teşekkürler.
kardeşim hadi hotspotu boşverelimde ben romunu çok beğendim. Eğer bir çözümünün varsa ana menü tuşuna bir çare bul benim babam mühendis bilgisayar ona verdim o romun geliştiricisine sor dediBu rom yeni bir rom menü tuşu eski haline döndürülebiliyor
Hostpot çalışmıyor
Blekota s5 lite v10.0 daha stabil ve hostpot akıllı duraklatma akıllı kaydırma çalışıyor
her neyse benim sana dediğim ben bu işleri biliyorum yalniz internette ana menü tuşu için yeterli bilgi yok bir el atarsan sevinirim 
yalniz ben çözümü sordum çözüm yok demedim. Ve emin ol her egitimli senin gibi olaydı bu ülke batardi herneyse seninle şimdi bu saçma sapan bir tartışmaya girmek istemiyorum. yalnizca nasıl yapılıyor diye sordum internette sonuç bulamadımarkadaş size çözüm var diyo
siz hala çözüm bul diyorsunuz.
telefonu arkadaş mı alıp flashlayacak.
2 3 sayfa bile değil, geride çözümü var.
az araştır.
bide her öğretim mezunu eğitimli olmuyor maalesef![]()
kendi yazdığınızdan bihabersiniz.kardeşim hadi hotspotu boşverelimde ben romunu çok beğendim. Eğer bir çözümünün varsa ana menü tuşuna bir çare bul benim babam mühendis bilgisayar ona verdim o romun geliştiricisine sor dediher neyse benim sana dediğim ben bu işleri biliyorum yalniz internette ana menü tuşu için yeterli bilgi yok bir el atarsan sevinirim
![]()
bulduysaniz banada url sini verinde bizde yararlanalim :/kendi yazdığınızdan bihabersiniz.
çare bul diye siz yazmadınızsa kim yazdı???
birde nette sonuç yok diyorsunuz da daha 2 sayfa önce çözümü söylenmiş.
önce bunları bi düşünün sonra diğer konuya geçeriz.
[/QUOTE]<br />[quote uid=2540363 name="aziz04" post=7437749]Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.<br />Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.<br />Yani önceki sürümlerdeki gibi[/QUOTE] [quote uid=163926 name="serdar431" post=7437345]arkadaslar menu tusu v9 daki gibi isteyenler icin zip hazirladim cwmden yukleyerek v9 daki haline kavusabilirsiniz.<br />
<br/>cozum Dn4 rom a gecmekTelefondaki interneti bilgisayar ile paylaşamıyorum. Mobil Erişim Noktasını açtıktan hemen sonra kendi kendine kapanıyor. Çözüm?
Bu romda bu hata var blekota s5te hotspot ve diğer özellikler çalışıyorTelefondaki interneti bilgisayar ile paylaşamıyorum. Mobil Erişim Noktasını açtıktan hemen sonra kendi kendine kapanıyor. Çözüm?
Bu sorun bir kaç kişide daha olmuştuwi-fi çalışıyor fakat hiçbir ağa bağlanamiyorum ''kaydedildi, secured'' diyor sürekli bağlanmak istediğimde, yardımcı olabilir misiniz?
Hangi wipeları yaptınızevet philz touchtan 4-5 defa wipe layıp tekrar kurdum