Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önerispigen kılıfı olan bakabilir mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
06wigi06
Üye
Konu Sahibi
spigen kılıfı olan bakabilir mi ?
----
Son düzenleme:
The SLayeR
Üye
bence değer kardeşim g2 m var aldığım gün spigen slim armor sipariş ettim. Bi gün atm den para çekerken tel elimden düştü merdiven kenarına sert çarparak yuvarlandı ordan 1 m uzağa kaldırıma yüzüstü çarptı dedim kesin ekran gitti bi baktım tek çizik bile yok. tabi birazda şans bu işler ama spigenin korumasından şüphen olmasın.
teknolojibaronu
Üye
Evet gerçekten koruyor ama acayip kalın oluyor.
06wigi06
Üye
Konu Sahibi
siparişi vereyim bende 45 liraya buldum ama rengini pek beğenemedim alsam mı yoksa 60 verip başka renk mi alsam
teşekkürler hocam telefon hakkında bilginiz varsa gittigidiyordan aldım delta garantili herhangi bi sıkıntı olur mu sizce onarım süresinin normal garantiye göre daha uzun olmasından başka ?
The SLayeR
Üye
açıkçası bi fikrim yok ama kimi zaman orjinal servisler iyiken kimi zaman 3.parti servisler daha anlayışlı olabliyor ama pek bi sorun oluşturcagını sanmıyorum ki zira Allah servis yolu göstermesin
açıkçası bi fikrim yok ama kimi zaman orjinal servisler iyiken kimi zaman 3.parti servisler daha anlayışlı olabliyor ama pek bi sorun oluşturcagını sanmıyorum ki zira Allah servis yolu göstermesin