Öneri spigen kılıfı olan bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

06wigi06

06wigi06

Üye
    Konu Sahibi
spigen kılıfı olan bakabilir mi ?
----

Son düzenleme:

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bence değer kardeşim g2 m var aldığım gün spigen slim armor sipariş ettim. Bi gün atm den para çekerken tel elimden düştü merdiven kenarına sert çarparak yuvarlandı ordan 1 m uzağa kaldırıma yüzüstü çarptı dedim kesin ekran gitti bi baktım tek çizik bile yok. tabi birazda şans bu işler ama spigenin korumasından şüphen olmasın.

• Beğen
Tepkiler: 06wigi06
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet gerçekten koruyor ama acayip kalın oluyor.

• Beğen
06wigi06

06wigi06

Üye
    Konu Sahibi
siparişi vereyim bende 45 liraya buldum ama rengini pek beğenemedim alsam mı yoksa 60 verip başka renk mi alsam :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
siparişi vereyim bende 45 liraya buldum ama rengini pek beğenemedim alsam mı yoksa 60 verip başka renk mi alsam :)
Mint hangisi ben anlayamadım.

The SLayeR

The SLayeR

Üye

seç beğen al ben bunları beğendim :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The SLayeR

The SLayeR

Üye
resmilerden 4. sıradaki griyle lacivertin ortasında olan . turkuaz ve yeşil karışımıbi renk

hocam mint rengi 45e geliyor kafam karıştı o yüzden :D
ben olsam gold alırdım telin ne renk

The SLayeR

The SLayeR

Üye
hayırlı olsun tabi sen blirsin kılıf kolay teli bi eline alda

• Beğen
06wigi06

06wigi06

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun tabi sen blirsin kılıf kolay teli bi eline alda
teşekkürler hocam telefon hakkında bilginiz varsa gittigidiyordan aldım delta garantili herhangi bi sıkıntı olur mu sizce onarım süresinin normal garantiye göre daha uzun olmasından başka ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
açıkçası bi fikrim yok ama kimi zaman orjinal servisler iyiken kimi zaman 3.parti servisler daha anlayışlı olabliyor ama pek bi sorun oluşturcagını sanmıyorum ki zira Allah servis yolu göstermesin :)

• Beğen
06wigi06

06wigi06

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası bi fikrim yok ama kimi zaman orjinal servisler iyiken kimi zaman 3.parti servisler daha anlayışlı olabliyor ama pek bi sorun oluşturcagını sanmıyorum ki zira Allah servis yolu göstermesin :)
Amin hocam çok teşekkürler yorumlarınız için :)

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
uater

uater

Üye
Bn s4 kullanıyorum. Spigen neo hybrid kılıf aldım gayet güzel ve kullanışlı tafsiye ederim.

• Beğen