Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşlar cihazın fiyatı için uygun bi konu değil sadece bir soruyu cevapladım. Ayrıca 1320 almak istiyorum. 600den koyacağım ki 1320 ile takas edebileyim. Bende biliyorum cihazın sıfır fiyatını ve 2. eline 600vermenin biraz saçma olacağını.

Yanlış anlaşıldıysam affola.
pil bende inanılmaz etki etti ve kamerayı çok çok beğendim şuna dikkat edin derim ben foto kayıtlarını ve video kayıtlarını class 10 sd karta yapıyordum 4K çekimlerinde sorun oldu o yüzden video kayıtlarını telefon hafızasına yapınca sıkıntı olmadı.Kamerada resim çekmek çok çok daha iyi 17 ocak gibi abanta 7 göllere gideceğim kısmetse ozaman doğadan kareler çekip paylaşırım.

Gerçekten içime su serptin birazda olsa. Tek şikayetim pil. Onun dışında herşeyden memnunum ben. Kameraya çok fazla takılmıyorum açıkcası ama o da düzelirse tadından yenmez.

• Beğen
Tepkiler: braayn

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar cihazın fiyatı için uygun bi konu değil sadece bir soruyu cevapladım. Ayrıca 1320 almak istiyorum. 600den koyacağım ki 1320 ile takas edebileyim. Bende biliyorum cihazın sıfır fiyatını ve 2. eline 600vermenin biraz saçma olacağını.

Yanlış anlaşıldıysam affola.

Gerçekten içime su serptin birazda olsa. Tek şikayetim pil. Onun dışında herşeyden memnunum ben. Kameraya çok fazla takılmıyorum açıkcası ama o da düzelirse tadından yenmez.

L925 'i olan bir arkadaşım daha denimi bekliyor senin gibi oda pil performansından şikayetçi L1520 kullanıyorum ve pil olarak zaten iyi bir cihaz ama black güncellemesinden bu yana 1520'i kullanıyorum şuan denimle birlikte bu cihazın gerçek batarya performansını gördüm bendeki bu iyileşme neden kaynaklıdır diye düşündüğümde sanırım tek neden kendimce BETA bir işletim sistemi değil gerçek anlamda hatalarından arınmış bir sistem kullandığım için olabilir.Gdr2 beta olarak geldiğinde çok fazla içeriği yoksa betasını kurmam .hani bir otg vs vs gibi yeniliklerle gelecekse kurmam ama görseli değiştirecek yada ihtiyaclarıma cevap verecekse beta kurarım.örn:grd1+cyan ile gelen klasörleme olayı çok işimi gördüğünden beta gdr1 kurmuştum.

sevgili Microsoft;
umarım çıkaracağın diğer gdr2 veya wp 10'da artık kameramıza iyileştirme adına birşeyler çıkartma diğer platformlarda olup bizde olmayan eksikliklere odaklan lumialar daha çok nasıl satılır ona odaklan,Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde satışını yaptığı bir çok mağaza çalışanına eğitim ver.İnterneti olmadan Navigasyonu kullanılacağını ve oldukça başarılı olduğunun reklamını yap.Wp 10 Gdr1 aldığımız zaman içerisinde kamera iyileştirmesi değilde farklı şeylerle gel.Bütün lensleri ayrı uygulama gibi değilde tek Lumia Camera 5 veya 6'a gömülü koy.Kilit açılışını özelleştir daha fazla efekt seçeneği ile gel.Çift tıkla açılın yanına çift tıkla kapanmayıda yap.(her tarafda live tile dolu ama onuda sen düşün çift tıkla kapatmayı nasıl yaparım diye :) )

Son olarakda lütfen ama lütfen Video player,Müzik ve resim galerisini daha iyi ve daha kullanışlı yap.otg yide unutma örnek N8 :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve ceza87
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
pil tasarrufu modu geliştirilmeli. mesela pil tasarrufu moduna alınca ekranın yarısı çalışmasın. diğer yarısı o an zaten fazlasıyla yeter. hep biz mi söylicez. microsoft bunları düşünemiyor mu? pil tasarruf modundaki ekran parlaklığı ayarı da manuel olsun. gerekirse zifiri karanlık yapabilelim. arkaplanda çalışan tüm uygulamaları hemen durdursun ve bize o an hangisi lazımsa onları açma yetkisi versin. biz çalışmayacak olanları değil çalışacak olanları belirleyebilelim. zaten şu arkaplan görevlerini kapatma bölümünü en son bi 5-6 ay önce bulmuştum bir daha da bulamadım. kimbilir orda neler dönüyor şuan.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
pil tasarrufu modu geliştirilmeli. mesela pil tasarrufu moduna alınca ekranın yarısı çalışmasın. diğer yarısı o an zaten fazlasıyla yeter. hep biz mi söylicez. microsoft bunları düşünemiyor mu? pil tasarruf modundaki ekran parlaklığı ayarı da manuel olsun. gerekirse zifiri karanlık yapabilelim. arkaplanda çalışan tüm uygulamaları hemen durdursun ve bize o an hangisi lazımsa onları açma yetkisi versin. biz çalışmayacak olanları değil çalışacak olanları belirleyebilelim. zaten şu arkaplan görevlerini kapatma bölümünü en son bi 5-6 ay önce bulmuştum bir daha da bulamadım. kimbilir orda neler dönüyor şuan.
Pi Tasarrufu > Arka planda çalışabilen uygulamaları göster > Uygulama ismine gir > "Uygulamanın arka planda çalışmasına izin ver" (Kapalı/Açık)"
ya da Açık iken "Pil tasarrufu açıkken bile bu uygulamanın arka planda çalışmasına izin ver" seçili :oke:
yalnız ekranın yarısı kapansın önerisi ilginç olmuş

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 535 yeni bir güncelleme aldı:

• Beğen
Tepkiler: m542tf
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
535 Türkiye için denim yayınlanmış öyle yazıyor ms nin update sitesinde

KenanK

KenanK

Üye
haydi hayırlısı, Türkiye için start verildi.

Peocawe

Peocawe

Üye
sadece 535 e özeldir bence.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tamam tamam ben yazıyı tam anlamamışım. Hadi bakalım inş bundan sonra 1520 ye gelir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, ogzhnoTr, Esendağlı ve 1 kişi daha

ArMaGeDdOn_87

Üye
Güncelleme muhtemelen yine ilk olarak 625 e verilir

BaySerkan

BaySerkan

Üye
535 te ekran problemi vardı o yüzden güncelleme alacaktı zaten ayrıca listede 535 satılan her ülke için Denim yayınlanmış gözüküyor..
bu arada telefona Denim Almanya romu kurmuştum mesajlar da karşıma çıkan görüntü..

Peocawe

Peocawe

Üye
Bu ay bitmeden gelse keşke her cihaza ya.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler, lumia 1520 için her zaman ilk güncelleme hangi ülkede veriliyor? Finlandiya filan mı? Ona göre o ülkenin romunu atacağım bir kez ve her güncellemenin erkenden gelmesini istiyorum

braayn

braayn

Üye
Beyler, lumia 1520 için her zaman ilk güncelleme hangi ülkede veriliyor? Finlandiya filan mı? Ona göre o ülkenin romunu atacağım bir kez ve her güncellemenin erkenden gelmesini istiyorum

finlandiya ya geldi ben c.tesi günü kurdum sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor

Peocawe

Peocawe

Üye
finlandiya ya geldi ben c.tesi günü kurdum sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor

925 kullanıyorum ve sadece Almanya da o2 dağıtmış denimi 925e. Kurmamı önerir misiniz?

Üst Alt