dakamon
Üye
Evet. Özellikle snap 810 lu bir lumia modeli bekliyorum heyecanla. Hiçbir telefon ilgimi çekmiyor ios yada android.Nokia Gitti Tekrar WP Alacakmısın?
Evet. Özellikle snap 810 lu bir lumia modeli bekliyorum heyecanla. Hiçbir telefon ilgimi çekmiyor ios yada android.Nokia Gitti Tekrar WP Alacakmısın?
Nokia Android Üretse Jolla?Evet. Özellikle snap 810 lu bir lumia modeli bekliyorum heyecanla. Hiçbir telefon ilgimi çekmiyor ios yada android.
Ben Jolla Düşünüyorum Finlandiya Kafası. ..Ben nokia olmadigi surece wp almam kendi fikrim![]()
Jolla mi ürerecek n2 den bahsetmissin ? Nedir bu n2Nokia Android Üretse Jolla?
Ben Jolla Düşünüyorum Finlandiya Kafası. ..

Evet ios ta yok ama androidde var ayrica lumianin en iyisi 930 la karsilastir demis arkadas o zmn anlarsinYa adam 300 liraya sıfır aldığı lumia 5xx'le rehber açılış hızını söylemiş, siz gidiyorsunuz yok nexus bilmem kaçlardan bahsediyorsunuz. Adam 1500 - 2000 liraya sattığı telefonla 300 liralık lumianın hızına yetişse ne olur?
Ha birde -çok nadir- takılmalar varya... Herkesin içinde 2000 liralık cihazın kapağını çıkarıp bataryasını çıkarıp geri taktığınız.
Valla şirketten vermeseler iPhone 'da kullanmayacağım. iPhone 6 ve Lumia 920 kullanıcısı olarak, hala 2 senelik 920 'yi beğeniyorsam gerisi boş.
Apple'ın işe yarar milyon tane uygulaması varda ne oluyor? Kaçını kullanıyorum? Hepsi aynı
Facebook, twitter, instagram, messenger, whatsapp, swarm, vine.
ÜSTELİK 920DEKİ GİBİ NAVİGASYONUM VE HARİTAM BİLE YOK!
Evet. Özellikle snap 810 lu bir lumia modeli bekliyorum heyecanla. Hiçbir telefon ilgimi çekmiyor.
Ben nokiacı değilim arkadaşlar. Ben nokia olduğu için değil Wp olduğu için telefonu aldım. 1. öncelik wp.Nokia Android Üretse Jolla?
Ben Jolla Düşünüyorum Finlandiya Kafası. ..
Birebir katılıyorum.Ya adam 300 liraya sıfır aldığı lumia 5xx'le rehber açılış hızını söylemiş, siz gidiyorsunuz yok nexus bilmem kaçlardan bahsediyorsunuz. Adam 1500 - 2000 liraya sattığı telefonla 300 liralık lumianın hızına yetişse ne olur?
Ha birde -çok nadir- takılmalar varya... Herkesin içinde 2000 liralık cihazın kapağını çıkarıp bataryasını çıkarıp geri taktığınız.
Valla şirketten vermeseler iPhone 'da kullanmayacağım. iPhone 6 ve Lumia 920 kullanıcısı olarak, hala 2 senelik 920 'yi beğeniyorsam gerisi boş.
Apple'ın işe yarar milyon tane uygulaması varda ne oluyor? Kaçını kullanıyorum? Hepsi aynı
Facebook, twitter, instagram, messenger, whatsapp, swarm, vine.
ÜSTELİK 920DEKİ GİBİ NAVİGASYONUM VE HARİTAM BİLE YOK!
Dürüst olalim hangi işletim sistemi daha çok kullaniciya hitap ediyor wp istedigi kadar stabil olsun (ben o kadar stabil bulmuyorum biraz abartiliyor) sistemi zorluyacak ne var ki wp yani basit bi oyun geliyor kasiyor oyun çünkü gelistiriciler takmiyor wp yi 512 mb ram kisitlamali geliyor oyunlar niye çünkü 512 mb ram de o oyunu stabil değil ve hala bence donanimda cimrilik yapiyor bence ... Bu kafayla giderse çok kişi kaybeder çok ....Birebir katılıyorum.
Şunuda belirtmek isterim ben android fanı degilim nokia hastasiyim.Dürüst olalim hangi işletim sistemi daha çok kullaniciya hitap ediyor wp istedigi kadar stabil olsun (ben o kadar stabil bulmuyorum biraz abartiliyor) sistemi zorluyacak ne var ki wp yani basit bi oyun geliyor kasiyor oyun çünkü gelistiriciler takmiyor wp yi 512 mb ram kisitlamali geliyor oyunlar niye çünkü 512 mb ram de o oyunu stabil değil ve hala bence donanimda cimrilik yapiyor bence ... Bu kafayla giderse çok kişi kaybeder çok ....
Adam WindowsPhone sevmişse;
1- Whatsapp varsın 0.5 saniye geç açılsın. Zaman ayarlı bomba değil sonuçta. 0.5 saniye ya, kimseye bir şey olmaz merak etmeyin.
2- Dışardan sayısız uygulamayı neden telefonuna doldurup yığsın? Sanki hepsini kullanacak mı? Hele de kullandıkları işini görüyorsa...
3- Arayüz zevk meselesidir. Sevmeyen o kişiler satın alırken bilmiyor mu kutucukları? Almışsa hoşuna gitmişte almıştır. Yalan söylemesin.
Herkesin zevkleri kendinedir arkadaşlar, insanlar hep sanıyorlar ki kendi seçimleri en başarılı olan.
şaka bi yana ben bu telefonu hani rastgele aldım birinin önerisiyle mağaza geldikçe seviyorum ama sadece live tile ları kitlemeyen app ı kitleyen App Locker gibi uygulama gelse çok iyi olacakDürüst olalim hangi işletim sistemi daha çok kullaniciya hitap ediyor wp istedigi kadar stabil olsun (ben o kadar stabil bulmuyorum biraz abartiliyor) sistemi zorluyacak ne var ki wp yani basit bi oyun geliyor kasiyor oyun çünkü gelistiriciler takmiyor wp yi 512 mb ram kisitlamali geliyor oyunlar niye çünkü 512 mb ram de o oyunu stabil değil ve hala bence donanimda cimrilik yapiyor bence ... Bu kafayla giderse çok kişi kaybeder çok ....
512 MB ram sınırı demişsiniz unlockla atılan kısıtlamalı oyunlarda kasmıyo
ama android ? Atarsan bitti o telefon kasım kasım kasılır , kotulemeyi bırakıp objektif bakmanız gerek , teşekkürler tekrardan 
Eğer bu tarz bir deneyim yaşamayı biliyorsanız bunun için Windows Phone telefon almamanız gerektiğini de bilmelisiniz. Hatta bu tarz bir deneyim yaşamak için İos, Windows Phone ve Android Platformları uygun değildir. Android diyorum çünkü Android de kişiye özel Custom rom değişiklikleri yapmaya izin verecek kadar açık kaynak kodlarına sahip değil. Android platformu gerçek Open Source bir sistem değil sadece kişiselleştirme adına diğer sistemlerden daha fazla kaynak kodu açıktır. Bu da yine "Gerçek Özgürlük" isteyen bir kullanıcıya yetmez. Çünkü sadece verilen izinler dahilinde müdahele edilebilir.yazilimin kaynağını çekip üstünde binlerce modifiye yapıp sadece kendine özel ROM yapmak ayrı bir keyif.bu yazdığım son kullanıcıyı ilgilendirmeyebilir hak veririm.ama biraz meraklı olan arkadaslar hissiyatimi anlar.kullaciya hic bir değişim hakki vermeyen wp unu bu yüzden begenmedim.
Arkadaşlar bu çizelge nedir? nerden geldi merak ettim. Bilen var mı?Şuan Android Kullanmış Bir Adama Windows Phone Sadece Stabil ve Malzeme kalitesi Olarak Fark Yaratacaktır,
2018 İşler Karışacak.
Yeni Telefon lar cikınca cihazların Hepsi Kasacak Android♥ Nokia♥Günde 0.5 saniye 2 günde 1 saniye yapar o zaman 30 günde 15 saniye yılda 180 saniye 3 dakika yani bir insan 65 yıl yaşasa 195 dakika o da yapar 3 saat 25 dakika ama tabi geç açıyor meselesi yalan wp daha hızlı açıyor bu hesaplamalar boşa yanişaka bi yana ben bu telefonu hani rastgele aldım birinin önerisiyle mağaza geldikçe seviyorum ama sadece live tile ları kitlemeyen app ı kitleyen App Locker gibi uygulama gelse çok iyi olacak
Gelelim sana güzel kardeşim nasıl bir çok kişiye hitap etmiyor ? Canlı karoları istediğin gibi düzenliyosun senin elinde Live Tile ana ekranı için yapılan uygulamalar var ? Bu bir yanlış olgu verme lütfen sadece uygulama az wpde , 2. Si abartıldığı kadar stabil bir telefon Asphalt 5 , Asphalt 7 , MC4 , Fifa 15 , Asphalt OverDrive açıkken benim telefonda tık yok L920 benimki samsung s5 Fifa 15 i açamadan kapandı yanlış olgu 2 , Çok kaybeder diyosunuz da 2013 de satış sayısını 2014 de 2 ye katladı adamlar yanlış olgu 3 , varmı başka sorun ?512 MB ram sınırı demişsiniz unlockla atılan kısıtlamalı oyunlarda kasmıyo
ama android ? Atarsan bitti o telefon kasım kasım kasılır , kotulemeyi bırakıp objektif bakmanız gerek , teşekkürler tekrardan
![]()
Gönül isterdi ki engin bilgilerinizle buradaki sığ bilgili insanları aydınlatın ama madem burası hoşunuza gitmedi bişey yok.nexus cihaza ubuntu OS phone , firefox OS , jolla kurabiliyorsun.hindistana gitmeye gerek yok sevgi içinde demis cem yilmaz.androidde özelleştirme adına yapabileceğim bana fazlasıyla yetiyor.sen daha üstünde özelleştirme yapabiliyirsan nirvana yollari sana açık olsun.wp 7 özel custom ROM yapılıyordu .8 de kisitladilar.neyse sığ konuşmalar , uc beş birşey bilip yazanlarla forumun tadı cikmiyor.en iyisi xda da devam etmek