Windows Phone deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone deneyimim
lumia 920 ile wp denemek istedim.whatsapp ı 2 dakikada açan , dışarıdan apps kurulamayan , arayüzüne dokundurmayan mağazası zayıf ve bence 3 - 4 sene sonra ancak tekrar denebilecek OS .. şanslıyim 50 tl farkla dogubanktan nexus4 ile degistirdim.5.01 saf androidle keyifli telefon kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: lazye, SHS, 0MG90 ve 1 kişi daha

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende android e 2 hafta dayanabilmiştim sen benden sabırlıymışsın :D

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, emz, kahraman333333 ve 3 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Her düşünceye saygımız var.
Herkesin kullandığı sistemden bekledikleri farklı, beğenileri farklı.

Android'den ne kadar keyif alacağınızı zaman gösterir, hayırlı olsun diyelim.
Ben açıkçası Windows Phone'u gerçek anlamda keşfeden birinin Android'e geri alışabileceğini hiç sanmıyorum.

Bir noktada haklısınız, Windows Phone'un hala önemli eksikleri var.
Ancak gerek sistem, gerekse mağaza olarak günden güne önemli ilerlemeler kaydediyor.
Ben şahsen Android'e geçmektense bu ilerleme sürecinde kullanmaya devam etmeyi tercih ederim.
Bir sonraki telefonum da yine Windows Phone olacak.

• Beğen
Tepkiler: xlalper, ON9, StartTheGame ve 11 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
valla bende özgür abinin dediklerine katılıyorum ama androide geçecem diyorum yılbaşından sora acaba geçsemmi diye düşünüyorum bir yandan ise öteki tarafım ise yine windows phone al diyor bana android çok değişik bir sistem bazı önyargılarımda var alsam acaba pişman olurmuyum diye düşünüyorum ama bilmiyorum niyeyse windows phone'a alışmışım belki telefon almaya gittiğimde kaç aydır aklımda androidli bir telefon kafası yaşıyorum ama windows phone'lu cihaz alırsamda üzülmem yolun açık olsun kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

edta28

Üye
bende wp sevenlerdenim ama one plus one bulursam veya getirebilirsem onu kullanmayı çok istiyorum merak ettiğim bir cihaz birde uygun ama başka türlü bi android veya ios kullanmayı düşünmüyorumm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Güle güle kullan umarım kullandığın sistem uzun sure sonra seni sinir krizine sokmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Enteresan bir deneyim aktarma konusu olmuş. Konudaki yorumlar bile Windows Phone deneyiminizi anlattığınız mesajdan uzun.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame, emz, kahraman333333 ve 5 diğerleri

caner1010

Üye
2 senedir 920 kullanıyorum.biz wp kullanıcıları bu yazdıklarınızı zaten biliyoruz.Şahsen kendi adıma konuşacak olursam eksiklerine rağmen seviyorum bu sistemi.

• Beğen
Tepkiler: ON9, bulutsuzgece, kimbilir_01 ve 1 kişi daha

Emre

Üye
Şuan Android Kullanmış Bir Adama Windows Phone Sadece Stabil ve Malzeme kalitesi Olarak Fark Yaratacaktır,
2018 İşler Karışacak.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Esendağlı ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende telefonu sade kullanan biriyim wp ye geçmeyi düşündüm ama 4 yıllık android maceramdan sonra wp nasıldır bilemem :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende android e 2 hafta dayanabilmiştim sen benden sabırlıymışsın :D
Bende N8 den sonra S3 almıştım mecburiyetten 1 hafta katlandım eşime verip 920 aldım,onuda 1 ay önce 1020 ile yeniledim eksiklerine rağmen wp ile mutluyum:)

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333, kimbilir_01 ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya kolaylık bakımından messenger e baloncuk gelsin bide bildirim çubuğu biraz daha geliştirilsin benim için tamam bu sistem :D

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333, Rainesto, Esendağlı ve 1 kişi daha
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Bu sisteme sony ve htcdeki gibi bir tane ekstra güç tasarrufu moduda gelse tadından yinmez yinmez

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333, Sensation, ogzhnoTr ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Daha Tr de wp yokken lumia 800 le girdiğim yoldan asla dönmeye niyetim yok doğrusu, çok kızıyorum bazen bazı konularda ama olsun ben gülü sevdim diken kim takar ;)

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333, PureFood, Sensation ve 3 diğerleri
BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 920 ile wp denemek istedim.whatsapp ı 2 dakikada açan , dışarıdan apps kurulamayan , arayüzüne dokundurmayan mağazası zayıf ve bence 3 - 4 sene sonra ancak tekrar denebilecek OS .. şanslıyim 50 tl farkla dogubanktan nexus4 ile degistirdim.5.01 saf androidle keyifli telefon kullanıyorum.

1) Whatsapp'ı tıkladığında açılıyor. Heskezde böyle. (0.50sn) (sizin cihaz mı sorunludur bilemem)
2) Dışarıdan xap ve appx kuruluyor. Android deki apk gibi..
3) Arayüzü (bence) androidden daha hoş, kişisel mesele
4) Mağazasında benim kullandığım tüm uygulamalar var şahsen, hangi uygulamayı arıyorsunuzdur bilemem.
Siz ne kadar süre kullandınız telefonu bilmiyorum ama bence bi saat kullanmışsınızdır. İNADINA WP :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: mustafasen, ıRagnaRı ve wpfurkan

Emre

Üye
1) Whatsapp'ı tıkladığında açılıyor. Heskezde böyle. (0.50sn) (sizin cihaz mı sorunludur bilemem)
2) Dışarıdan xap ve appx kuruluyor. Android deki apk gibi..
3) Arayüzü (bence) androidden daha hoş, kişisel mesele
4) Mağazasında benim kullandığım tüm uygulamalar var şahsen, hangi uygulamayı arıyorsunuzdur bilemem.
Siz ne kadar süre kullandınız telefonu bilmiyorum ama bence bi saat kullanmışsınızdır. İNADINA WP :thumbup:
Whatsapp Yükleniyor.. Yazısını söylüyor olabilir
ayrıca dışardan uygulama için unlock gerekir
Nokia Forver ---
2 senedir 920 kullanıyorum.biz wp kullanıcıları bu yazdıklarınızı zaten biliyoruz.Şahsen kendi adıma konuşacak olursam eksiklerine rağmen seviyorum bu sistemi.
920 Yapan Firma 3310 üreten Yani :ehe
Valla ben Bu Sistemi Nokia Fanlığım için aldım Sonra stabil olduğunu fark ettim :ehe

• Beğen
Tepkiler: caner1010
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Windows Phone o kadar güzel bir sistem ki...
Tadundan yinmez.. :):):)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Burada Wp'yi neredeyse ilk gününden itibaren kullanan çok üye var. Bilemem ama bence android işletim sistemli telefon alabilecek kapasitede kişilerdir. Bütçe olarak.

Ama ben de dahil olmak üzere hala Windows Phone kullanıyoruz. Belki de biraz daha deneyimlemeniz gerekirdi, belki de beklentileriniz farklıydı.

Ancak Windows Phone'un neler yapabileceği ortadaydı, kimse birşeyler saklamadı ve bunlar öngörülebilir şeylerdi.

Yeni telefonunuz hayırlı olsun, umarım beklentilerinizi yeni telefonunuz karşılar :-)

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333, PureFood, kaygisiz43 ve 2 diğerleri
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Arkadaşlar konu dışı olacak ama Yakup ya da Ykp nicki bir arkadaş vardı. 920 kullanıyordu. Aktif olarak konulara da katılıyordu. Bilgisi olan var mı görünmüyor bir süredir. Geçmiş mesajlara baktım orda da bulamadım.

Emre

Üye
neyse Nokia Android Telefon Yapana kadar WP Devam :ehe 2016 :hmmm

• Beğen
Tepkiler: lazye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt