ankara'daki öğrenci gardaşlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
@Nextman de gelir bize abi olarak bir şey ısmarlar falan ( o günü de bedavaya getirdim.)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Roma caddesi 70's döner dükkanı vardı duruyorsa gideriz :cool

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve asigsasi
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Sana yemin ediyorum eğer olurda @Oğuzhan @doctorrr @FlaxLy aynı anda Ankara'da olursanız buluşurum :D flaxly bizim okulda ama onu bile görmedim düşün artık :D
Gençler yazın bu anı :D Nextman ağabeyi de kattık aramıza :ehe

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Herzaman uğrarız kardeşim bazen sınırı tanımayanlar oluyor istenmeyen durumlar olmaması için az uğuryoruz diyelim :cool

Ne gibi pişmanlık kardeşim :hmmm
Abi bunlar benden uzun yahu.. Yaşı küçük olup benden uzun olan adamları sevmiyorum uyuz kapıyorum -.-

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR, Oğuzhan, Mert ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi bunlar benden uzun yahu.. Yaşı küçük olup benden uzun olan adamları sevmiyorum uyuz kapıyorum -.-
Başarılı bir ekonomist bu durumları takmamalı bence. :cool önemli olan boy değil .... :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sana yemin ediyorum eğer olurda @Oğuzhan @doctorrr @FlaxLy aynı anda Ankara'da olursanız buluşurum :D flaxly bizim okulda ama onu bile görmedim düşün artık :D
Herhangi birimiz tek olsak ne olacak? :D Korkuyor musun? :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mert
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Biri buluşmamı dedi
Nerde ne zaman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ankara'ya gelirsem ilk gideceğim yer TürkKuşu eğitim yerimdir hey gidi günler hey, Planör eğitim yıllarımız, Aşti treni, Ostim, Kuğulu Park, Hüzünlü Tren Garı.... :bye:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Revengeful

Emekli Yönetici
Ankara'ya gelirsem ilk gideceğim yer TürkKuşu eğitim yerimdir hey gidi günler hey, Planör eğitim yıllarımız, Aşti treni, Ostim, Kuğulu Park, Hüzünlü Tren Garı.... :bye:
Bende diyorum neden Planör sayısı azaldı

Üst Alt