Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Cm 11 f4k kernel ile

by-hedir

by-hedir

Üye
Arkadaslar simdi lollipop u diyelim yukledik geri 4.4.2 kitkata donebiliyor muyuz. Donebiliyorsak nasil?

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar simdi lollipop u diyelim yukledik geri 4.4.2 kitkata donebiliyor muyuz. Donebiliyorsak nasil?
Donluyor. Odinden tekrar flaslayarak. Veya cwm den yedek alarak pc siz done bilirsiniz

Anil-D

Anil-D

Üye
Allah allah. Gozumden kacan bir rom olmus onuda yukledim. S4 mini Cyanogenmod sitesinde gezinirken stable gordum. Tikladim cm 10.2.2 romunu indirdim. Merak edenler icin android surumu 4.3.1 JellyBean. Ne bileyim. Yaklasik KitKattan pil durumuna gore yuzde 7 civari daha az pil harciyor. Temasinida cok begendim buyrun.
Cok sirin geldi temasi. Stable surummus. Cm ye gore en iyisi diyebilirim. Yarin tam anlamiyla size romu tanitrm. Buda ram kullanimi. İyi fakat dahada iyi olabilir.
Yuklemek isteyenler burdan yorum yazsin. Link + Gapps veririm.Buyrun antutu cok iyi degil ama butun cm surumlerinden daha kullanilabilir halde suanlik.
İyi Aksamlar.
kardesim 4.3.1 diye jelbeanmi var ne ictin sen

baskahmet

baskahmet

Üye
kardesim 4.3.1 diye jelbeanmi var ne ictin sen
Asil sen ne ictin [emoji39] [emoji2] var tabi bana yukleyip gostettirme kardes. Git cm sitesine stable tikla indir gor varmi yokmu :) asil sen ne ictin kocm[emoji6] [emoji12]

Anil-D

Anil-D

Üye
Asil sen ne ictin [emoji39] [emoji2] var tabi bana yukleyip gostettirme kardes. Git cm sitesine stable tikla indir gor varmi yokmu :) asil sen ne ictin kocm[emoji6] [emoji12]
bak hle ben bisi icmedim bir 4.3.1 diye jelbean yok

Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
yav benle inatlasmasana yav bide atar yapiyorsun yok diyorum bende kullanıyorum olsa bilirim :sinir
Kardes stock degil custom. Cm 10.2 android 4.3.1 jellybean. Inatlasmaya girme kaybedersin bak [emoji109]

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Kardes stock degil custom. Cm 10.2 android 4.3.1 jellybean. Inatlasmaya girme kaybedersin bak [emoji109]
cm romlari bilmeyenmi var kardesim moralimi bozma simdi e kurdum tmm basin gohemi erdi yada burda niye sacma sorular soruyorsun yada sen niye böylesin

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
cm romlari bilmeyenmi var kardesim moralimi bozma simdi e kurdum tmm basin gohemi erdi yada burda niye sacma sorular soruyorsun yada sen niye böylesin
Ne soracagimi sana soracak degilim 1, Bana laf atamassin 2,4.3.1 jb var buda 3

Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen

Üst Alt