Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Simdi anlamadığım bir durum var niye bu romu yükleme gereği duydun?
Ne gibi bir artısı var senin için?
Beklentilerin neler bu romdan?
:) bende anlamadım ama iyi rom cm ye dönecem ama son sürüm çıksın öyle ama kafam karıştı ya
Arkadaslar konuyu ben actim bu costum stock rom odinle kurulum xda stesinde yoktur rahatlikla yukleyin insallah orjinal stock rom eklicem
sen miydin crazy :) tahmin ettim :D ben teamexL.

baskahmet

baskahmet

Üye
yeni sürüm bu akşam çıkarmı tekrar flaslamak zorunda kalmayayım :) ama kafam gerçekten çok karıştı :birak::hmmm

czary01

Üye
Simdi anlamadığım bir durum var niye bu romu yükleme gereği duydun?
Ne gibi bir artısı var senin için?
Beklentilerin neler bu romdan?
bu romu yukleyip yuklememek senin elinde ayrica tum sorumluk sana ait hic bir beklentim yok olamazda benim gibi gecis yapmak isteyen arkadaslarin surekli rom costum yuklemekten kurtulmasi ve telefonu yakmasin yipratmasin ben cok deneme yaptim cok yiprandi artisi yok zaten ilk cikan rom sole bisi var 2 gb lik 4.4.2 roma oyun yukluyorum kaldirdigim halde kalintilari kaliyor telefonun hafizasini pc bagliyken 4.4 de bicimlendirme yok kaldirilmis 4.2.2 de telden pc bagliyken bicimlendirme pc uzerimden yapilabiliyor ve daha hizli seri 4.2.2 bu gibi bi kac ozellik ayrica ben hem bu 4.2.2 hem 4.4.2 costumlayip hafiza kartina yedekledim temiz kurulumla lazim oldunda ikisinide kullaniyorum=)

baskahmet

baskahmet

Üye
3 günde bir çıkıyor 22 sinde eklenir heralde
vallahi kafam hiç olmadıgı kadar fena karıştı. Bunda mı kalayım cm de mi. Cm de kafamı agrıtan bir sorun var. Yeni sürüm flaslıyoruz hep wipe yapıyoruz. Telefonun ömrünü azaltmazmı hep format :/

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bu romu yukleyip yuklememek senin elinde ayrica tum sorumluk sana ait hic bir beklentim yok olamazda benim gibi gecis yapmak isteyen arkadaslarin surekli rom costum yuklemekten kurtulmasi ve telefonu yakmasin yipratmasin ben cok deneme yaptim cok yiprandi artisi yok zaten ilk cikan rom sole bisi var 2 gb lik 4.4.2 roma oyun yukluyorum kaldirdigim halde kalintilari kaliyor telefonun hafizasini pc bagliyken 4.4 de bicimlendirme yok kaldirilmis 4.2.2 de telden pc bagliyken bicimlendirme pc uzerimden yapilabiliyor ve daha hizli seri 4.2.2 bu gibi bi kac ozellik ayrica ben hem bu 4.2.2 hem 4.4.2 costumlayip hafiza kartina yedekledim temiz kurulumla lazim oldunda ikisinide kullaniyorum=)

Beklentin ne diye diğer arkadaşa sormuştum :)

Rom yükleyince telefon yıpranmaz niye yıpransınki devrelerimi eskiyecek?

Uygulama kalıntısı bütün romlarda kalabilir.

Stock rom yüklü ise recovery menuden wipe yaparak tertemiz yapabilirsiniz telefonu ama cwm yüklü ise tam temizlenmiyor dosyalar.

baskahmet

baskahmet

Üye
Beklentin ne diye diğer arkadaşa sormuştum :)

Rom yükleyince telefon yıpranmaz niye yıpransınki devrelerimi eskiyecek?

Uygulama kalıntısı bütün romlarda kalabilir.

Stock rom yüklü ise recovery menuden wipe yaparak tertemiz yapabilirsiniz telefonu ama cwm yüklü ise tam temizlenmiyor dosyalar.
yanı bana dıyorsunkı gel cm kur :D bilmiyom ki kafam o kadar karıştıkı anlatamıyorum şuan :(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
vallahi kafam hiç olmadıgı kadar fena karıştı. Bunda mı kalayım cm de mi. Cm de kafamı agrıtan bir sorun var. Yeni sürüm flaslıyoruz hep wipe yapıyoruz. Telefonun ömrünü azaltmazmı hep format :/

şarj iyi zaten seninde fazla beklentin yok girdüğüm kadarıyla :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

baskahmet

baskahmet

Üye

doğrumu görüyom ben bahadir abi yüzde 50 şarj var ve 3.5 saat ekran süresi afedersin ama yuh yani

Bahadir abi buda bennmkı :d :( :D
dayanamayıp yüklüyorum valla cm yi of ya :D
abi tmmdır yükledim de sen nası bu kadar iyi yönetebiliyosun cihazı ? neler yüklü neleri kaldırdın vs söylermisin ya 50 de şarj 3.30 saat ekran suresı masallah ya
abi cm de format atıyorum reboot system now diyom tel açılmıyo warranty bit kernel de kalıyo yine mecburen 4.2.2 dönüyorum ya bn mi yapamıyorum anlamadımkı
arkadaşlar ben böyle antutu sonucu görmedm 4.2.2 ye döndüm custom rom ama yok böyle bi skor :O

reflex

reflex

Üye
doğrumu görüyom ben bahadir abi yüzde 50 şarj var ve 3.5 saat ekran süresi afedersin ama yuh yani

abi tmmdır yükledim de sen nası bu kadar iyi yönetebiliyosun cihazı ? neler yüklü neleri kaldırdın vs söylermisin ya 50 de şarj 3.30 saat ekran suresı masallah ya
abi cm de format atıyorum reboot system now diyom tel açılmıyo warranty bit kernel de kalıyo yine mecburen 4.2.2 dönüyorum ya bn mi yapamıyorum anlamadımkı
arkadaşlar ben böyle antutu sonucu görmedm 4.2.2 ye döndüm custom rom ama yok böyle bi skor :O

Cm de 23500 skorum var : ?

Cm de 23500 skorum var : ?

32hakan

32hakan

Üye

kardeşim şu an hangi güncelleme yüklü sende de bu kadar iyi bir süre aldın :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kardeşim şu an hangi güncelleme yüklü sende de bu kadar iyi bir süre aldın :)

Yanlız o görüntüden sonra 1 saatte bitti şarj yani ortalama 4-5 saat oluyor ekran süresi.
Günlük azar azar kullanırsamda ortalama 3-3,5 saat ekran süresi veriyor.

17.12 tarihli sürüm yüklü

baskahmet

baskahmet

Üye
bu ne zamanın görüntüsü ayrıca cm kaç bu :))

baskahmet

baskahmet

Üye
gördüm de bana cm demiştin :)) ama neyse güzel yinede tabii

Üst Alt