Herşey değişiyo zamanla ama flaslamadiysan bekle birdahaki surum cikinca onu flaslarsin bu surumde galeri matetial olmus cmupdater matetial olmus wifi hotspota baglanan cihazlar artik gozukuyo falan iste daha uzun bir yolu var video oynaticisina yeni destek gelmis bunlar sadece bir kaciRefleks son surum nasilben hala o begendgm surumdeyim. Yeni guncellemeyi flaslarim 2 gune
anladım sağol güncelllemeyi 4 gözle bekliyorum ve her güncellemede iyi birşey oluyorHerşey değişiyo zamanla ama flaslamadiysan bekle birdahaki surum cikinca onu flaslarsin bu surumde galeri matetial olmus cmupdater matetial olmus wifi hotspota baglanan cihazlar artik gozukuyo falan iste daha uzun bir yolu var video oynaticisina yeni destek gelmis bunlar sadece bir kaci
bi anlatabilirmisin knox sildim felan demişsin imei felan gitmedimiKnox 1 orda bir değişiklik yok ilk 4.4.2 çıktı yükledim sonra birileri geri dönüş yok dedi bende odinden denedim döndüm ama wifi çalışmadı modemi uygun olmadığı için büyük ihtimal o yüzden artık cm kullanıyom kitkatta kullanmıyorum samsungun ıvır zıvırlarıanladım sağol güncelllemeyi 4 gözle bekliyorum ve her güncellemede iyi birşey oluyor
reflexs bu arada eski mesajları incelerken 4.2.2 döndüm demişsin pardon bu nasıl oluyorbi anlatabilirmisin knox sildim felan demişsin imei felan gitmedimi

Knox 1 orda bir değişiklik yok ilk 4.4.2 çıktı yükledim sonra birileri geri dönüş yok dedi bende odinden denedim döndüm ama wifi çalışmadı modemi uygun olmadığı için büyük ihtimal o yüzden artık cm kullanıyom kitkatta kullanmıyorum samsungun ıvır zıvırları
Bide sonraki denememde hata aldım ozaman nasıl döndüm de şimdi hata aldım merak ettim bende
aynen bende kitkatı samsung ıvır zıvır kaldırdım ama 1900 mah batarya cm de 5 saat max ekran süresi. Stockta max 4 saat alıyorum ki büyük rakam sence niye cm nin şarj süresi kitkattan daha iyi
çünkü ıvır zıvır yok saf android dimiAslında android 5 in optimizasyonu bu 5.1 ile daha iyi olucak 2 ay sonra yani normalde cm şarz konusunda stocktan kötüdüraynen bende kitkatı samsung ıvır zıvır kaldırdım ama 1900 mah batarya cm de 5 saat max ekran süresi. Stockta max 4 saat alıyorum ki büyük rakam sence niye cm nin şarj süresi kitkattan daha iyi
çünkü ıvır zıvır yok saf android dimi
AllahallaAslında android 5 in optimizasyonu bu 5.1 ile daha iyi olucak 2 ay sonra yani normalde cm şarz konusunda stocktan kötüdür
bu arada 4.2.2 donmeyi bi arkadas paylasti. Odinden 4.2.2 custom rom yukleyerrk donmis. Yarin denicem buyrun
Allahallabu arada 4.2.2 donmeyi bi arkadas paylasti. Odinden 4.2.2 custom rom yukleyerrk donmis. Yarin denicem buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende custom diye yazdim ya abiBahsettiğin konuyu okusaydın keşke custom rom diyor![]()

Bende custom diye yazdim ya abi![]()
+1 donus dedigin stock Samsung 4.2.2. Ye olur abi bunun donusu yok ya adamlar yapmisDönüş yazmışsın yani bu dönüşmü oluyor?
Bu cm ile lollipop yüklümekten farksız birşey.
evet doğru pardon abi bir anlam karışıklıgı oldu ama deniyecemDönüş yazmışsın yani bu dönüşmü oluyor?
Bu cm ile lollipop yüklümekten farksız birşey.
bu custom rom ama stock+customun birleşimi . Adam kendi ayarladı. Custom yükledi hata veren şeyleri çıkarıp stockla birleştirdi birşeyler yaptı 
evet doğru pardon abi bir anlam karışıklıgı oldu ama deniyecem
ya wipe data yaptım romdan önce telefon soft brick oldu :S set warranty bit kernel de kalıyo açılış ekranında ama recovery felan herşeye griyo smdı download moda aldım rom yüklüyom ya
abi tamamdır ya sorun yok soft brick de wipe yaparken elim kaydı geri tuşuna bastım tam wipe nin ortasında sonra telefon birden kapandı açılmaya çalıştı açılmadı kernel felan diyodu sonra 4.2.2 yükledim düzeldi ama bu romun stocktan farkı ne onu anlamadım bir tek kerneli değişikRomu yukledikten sonrada wipe yaptınmı?
abi tamamdır ya sorun yok soft brick de wipe yaparken elim kaydı geri tuşuna bastım tam wipe nin ortasında sonra telefon birden kapandı açılmaya çalıştı açılmadı kernel felan diyodu sonra 4.2.2 yükledim düzeldi ama bu romun stocktan farkı ne onu anlamadım bir tek kerneli değişik
evet abi sorun yok 4.2.2 olsun yeter farkı sadece kernel değişik stock değil o kadar yani bildiğin stock rom gibiFarklı dememişler zaten stock custom rom istemiyormuydun?

evet abi sorun yok 4.2.2 olsun yeter farkı sadece kernel değişik stock değil o kadar yani bildiğin stock rom gibi![]()