Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Widget ekledm 2 yaptm fark yok abi ne ise yariyobu
Abi s4 minide sensör varmı ? temassız hareket felan eliyle menüde sayfa değiştirme felan ? varsa nasıl aktif ederiz
bu arada cm 12 gunceleme geldı kuruyorum hemen bir önceki soruma bak abi :D
abiler cm 12 son sürüm ayarların rengi yapısı felan değişmiş beyazdan çıkmış ve harika birşey olmuş atıyorum resim buyrun
Bahadir abi bi bak 2 sorum var ;D 1. S4 minide el sensoru varmi veya baska bi sensor.menude elimizi degdrmefen hareket etyirme felan 2. Son surum yukledinmi :D

Yok yüklemedim bi dahakini yüklerim 3 günde bir güncelleniyor zaten :)
El sensorü hakkında bilgim yok ihtiyacım olmadı hiç :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi bu arada oyunlar kaldgm yerden devam etti dedigini yaptm saol :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Abi su 2 g 3 g olayini bi anlatablrmsn ya

by-pegasus

Üye
Cm 12 de galeriye girince 200 tane resmi 408 olarak gosteriyor ve diger o resimler siyah olarak gosteriliyor ve silinmiyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Cm 12 de galeriye girince 200 tane resmi 408 olarak gosteriyor ve diger o resimler siyah olarak gosteriliyor ve silinmiyor

Bende 700 civarı resim var sorun yok son güncellemeyi yükledinmi?
Abi su 2 g 3 g olayini bi anlatablrmsn ya

Kardeşim toogle/widget nedir?
Kısayoldan bir uygulamayı yada bir işlevi yerine getirmek için kullandığımız araçlar.
şimdi sen neyi anlamadın?
Birde indirdiğin konuda bilgi verilmemiş mi uygulama hakkında?

reflex

reflex

Üye
Bende 700 civarı resim var sorun yok son güncellemeyi yükledinmi?

Kardeşim toogle/widget nedir?
Kısayoldan bir uygulamayı yada bir işlevi yerine getirmek için kullandığımız araçlar.
şimdi sen neyi anlamadın?
Birde indirdiğin konuda bilgi verilmemiş mi uygulama hakkında?
Changelog lara baktım bundan sonraki sürümde gıf desteği falan gelicek galeride bazı değişiklikler yada hız farkı gibi şeyler olabilir.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Changelog lara baktım bundan sonraki sürümde gıf desteği falan gelicek galeride bazı değişiklikler yada hız farkı gibi şeyler olabilir.

Farklı bir galeri uygulaması ile kontrol ettinmi resimlerin durumunu?

reflex

reflex

Üye
Farklı bir galeri uygulaması ile kontrol ettinmi resimlerin durumunu?
Hayır zaten kendi galerisi yeterince hızlı gerek yok sadece dessteklediği uzantılar artıyo aynı cm 11 de olduğu gibi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hayır zaten kendi galerisi yeterince hızlı gerek yok sadece dessteklediği uzantılar artıyo aynı cm 11 de olduğu gibi

Galerisi hızlı olabilir ama quickpic daha kullanışlı tavsiye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye

Nerden basliyoduk saymaya

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi bir sorum var. Android sistemi yuzde 7 lerdeyken 15 lere cikti. Sebebi ne olablr . bir de kilit ekrani yok. Bulamadim
Heh kilit ekranini buldum da diger sorun artarak devm edyo

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
Reflexs hala lollipopdamisn :) son surum flaslicam yarn bu surum android sistemi cok yiyo

reflex

reflex

Üye
Reflexs hala lollipopdamisn :) son surum flaslicam yarn bu surum android sistemi cok yiyo
Evet lollipoptayim 14 u kullaniyom ekranla tarayici bende bayagi yiyiyo yarin cikar yeni surum ve 3-5 degisiklik olucak orasi kesin galeri material olucaktir

baskahmet

baskahmet

Üye
çıktı yeni sürüm flaslıyorum :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadasim bu yeni surum nerede link verirmisinz bi bakalım lollipopa bizde.
tabiki dostum buyur
buda gapps bakıyorum şuan son sürümü açılıyor telefon cyanogenmod açılış ekranında :) bak bakalım güzelmi sürekli yeni sürüm flaşlıyorum hız artısı oluyor baya. dün stock geçtim inanırmısınız ekran sürem 3 saatti :D cm de 5 saat baya fark oluyor.
yukledım de galeri tekrar beyaza dönmüş ve hiçbir değişiklik göremedim sadece hız farkı var gibi şuanlık

Üst Alt